Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ci faceci...

Polecane posty

Gość gość

Żonaty.Starszy. Poznałam go jakiś czas temu. Przyłapałam go parę razy jak mi się przyglądał.Gdy odwracałam się w jego stronę patrzył mi się prosto w oczy ( przez długi czas) i usmiechał.Często nucił coś przy mnie w obcym języku,np. jakąś francuską piosenkę i patrzył się przy tym w moją stronę i uśmiechał. Gdy do niego mówiłam mróżył oczy i delikatnie się uśmiechał. Zawsze patrzył jak reaguję na jego żarty. Co o myślicie o jego zachowaniu? ;-)

Gość gość
Co myśleć o kobiecie która nie wie co myśleć?

Gość gość
Podobasz mu się i tyle :D

Gość gość
No niby tak,ale jednak jest żonaty.I co nagle podoba mu się inna???

Gość gość
Aleś Ty głupia :) Jak ma żonę to już żadna nie może mu się podobać? A jeszcze jak trafi na taką naiwną jak Ty, która sie podnieca byle czym i próbuje czytać "znaki" jak nastolatka, to już w ogóle jest niezła rozrywka. Pożartować sobie może, żony nie zostawi.

Gość gość
Przyłapałam go parę razy jak mi się przyglądał.Gdy odwracałam się w jego stronę patrzył mi się prosto w oczy ( przez długi czas) i usmiechał.Często nucił coś przy mnie w obcym języku,np. jakąś francuską piosenkę i patrzył się przy tym w moją stronę i uśmiechał. Gdy do niego mówiłam mróżył oczy i delikatnie się uśmiechał. x :D:D:D Masz 10 lat czy co?

Gość gość
nie ma 10lat po prostu dzisiejszy pazerny świat jeszcze nie obdarł jej z resztek uczuć

Gość gość
Słowo "uczucia" w tym temacie nie pasuje. Bardziej "głupota".

Gość gość
:-d :'( :-\ :o :-\ :'( :-d :-! :-$ b-) :o :-) o:-) :-\ :'( :-\ o:-) b-) b-) :-$ :-! :-$ :-$ :-$ :-$ :-!

Gość gość
twoja głupota