Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak jest bi

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak jest bi. wiedziałam o tym jeszcze zanim się zeszliśmy, ale pokochałam go mimo to. jesteśmy udaną parą i sama nie wiem dlaczego, ale ta jedna sprawa mnie jakoś męczy. miała któraś podobną sytuację?

Gość gość
a czemu cie męczy ? boisz sie zdrady ? faceci hetero tez zdradzają, trzeba miec uszy i oczy ze wszystkich stron, przezorny zawsze ubezpieczony :classic_cool:

Gość gość
sama nie wiem. nie sądzę żeby mnie zdradził i wiem, że orientacja nie ma nic do tego. ale jakoś mi z tym źle...

Gość gość
ja jestem typową hetero i większość moich znajomych też. ten fakt nic między nami nie zmienia ale jakoś mnie przeraża.

Gość gość
Nie dziwię Ci się. Też bym nie chciała faceta bi. Dla mnie to mało męskie. Wielu bi jakich znam jest metroseksualnych lub lekko zniewieściałych.

Gość gość
mój nie jest metroseksualny. może czasami po czymś w zachowaniu widać, że jest bi, ale nie obnosi się z tym ani nie zachowuje jak stereotypowy "pedzio". jego charakter mi się podoba. a i tak wolałabym, żeby był taki sam ale hetero... w moim rozumowaniu nie ma logiki...

Gość gość
ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość gość
No właśnie jest. Bo jakieś tam zachowania widujesz. Poza tym biseksualizm u facetów jest ogólnie czymś co kojarzy się ze zniewieściałością. Jakieś takie mało męskie jest to, że faceta ciągnie do drugiego faceta i tyle.