Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kisaragi

Głodóweczka ?

Polecane posty

Witam, jestem tu nowa (no specjalnie dla tego tematu założyłam konto:)) Śledziłam wcześniej wiele wątków na taki temat, ale postanowiłam założyć sama. Mój problem to zbyt duża waga.... ważę 61 kg, wzrost 168 cm .. mimo że większość pomyśli że to mało itp, ale wyglądam okropnie... chcę ważyć 54/55 kg To moje marzenie ! Chcę zacząć 7/10 dniową głodówkę z lewatywami no to jest nieodłączna część tego... Pragnę zacząć w tą sobotę (może ktoś się przyłączy ? :33) Mam silną wolę więc wiem że dam radę. Odżywiam się prawidłowi o, nie jem w fast foodach itp. Moje pytanie do was to czy ktoś z was stosował (no raczej :D) i jakie ma efekty PO, jak się czuł i co najbardziej dolegało w trakcie. Będę bardzo szczęśliwa z każdej odpowiedzi :).

Gość gość
Na poczatek lewatywa mozgu.

Gość gość
Spoko, możesz sobie tyle ważyć. Jeśli lubisz ssać pałę, to możemy się spotkać.

Gościu- rozumiem to że nie każdy jest za głodówkami ale jeżeli odpowiedzi mają być tego typu (no obrażają mnie) to podziękuję ._.

Gość gość
Przylaczylabym sie do glodowy,bo daje efekty,ale karmie i nie bardzo moge i tak jem malutko bo jakos mi sie nie chce jakbym mogla zyla bym samymi napojami :/ ale tak sie nie da,juz czuje odbicie na zdrowiu...

Gościu- Oj nie jak karmisz to nawet o tym nie myśl ! Nie można stosować głodówek jak się karmi albo jest w ciąży. ILoveWhiteTea - Ojj zazdrooszczę !