Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa nastawia syna przeciwko mnie i rodzinie

Polecane posty

Gość gość

On od wielu lat nie pracuje, tylko co chwila wymyśla nowy biznes. Zadłużył nas niesamowicie i nic z tym nie robi, kradnie dzieciom pieniądze, zabiera jedzenie, jara fajki, pije alkohol, chodzi brudny, szwenda się po okolicy, okłamuje mnie i dzieci, ma totalnie gdzieś. Najmłodszej córce ukradł czekoladki które kupiła mi na urodziny, wynosi rzeczy z domu, moje pamiątki rodzinne, syna zabawki z dzieciństwa, obrazki, książki , wszystko co wpadnie mu w ręce i oddaje do lombardu. Jego matka i siostra na to że on jest biedny i że to nie jego winy i że mamy go wspierać bo ojcu nalezy się szacunek. Ja pracuję a on nic nie robi w tym czasie. Wiem że jego długów nie spłacę przez najbliższe sto lat. Co z tym zrobić bo matka chodzi i p******i że to wszystko jest jego bo on na to zarobił(g****o prawda) i że może z tym zrobić co zechce.Mam dorosłą córkę, która studiuje i nie ma warunków do życia. Chodzi jak ostatnia łajza, z tego co sobie zarobi coś kupi, ale ostatnio on znalazł pieniądze i jej zabrał ostatnia stówę. Co zrobić z tym pasożytem? Ja sama tego nie spłacę i stracę wszystko, nie chce wylądować na ulicy a jego puścić wolno. Dlaczego ja mam za niego spłacać długi które narobił bez mojej wiedzy?!

Gość gość
up