Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj w supermarkecie dziecko kopalo własną matkę!

Polecane posty

Gość gość

Bo ta nie miała pieniędzy by kupić mu zabawkę! Istny koszmar dziewczynka może 5 moze 4 latka biło pięściami i kopalo własną matkę do tego płacząc histerycznie, bijac pięściami i plujac! Postanowiłam zareagować ( bo wszyscy tylko stali i się gapili) podeszłam do tej dziewczynki chwyciłam ja za rękę i wykrzyczalam ze ma się natychmiast uspokoić bo jak nie to policze się z nią inaczej i ze ma natychmiast przeprosić mamę, dziewczynka się uspokoiła lecz też strasznie przestraszyla i wtedy jej mamuśka zrobiła cyrk, że mam się nie wtrącać zająć swoimi bachorami i zaczęła wrzeszczec i mnie wyzywać! Czuję się oburzona ze to ja musiałam reagować a nie zareagowała np ochrona!!!

Gość gość
i to w dzień matki... :(

Bo ochrona jest od łapania złodziei a nie od szarpania się z mamusiami, które nie potrafią opanować własnego dziecka:P

Gość gość
Nie powinnaś się wtrącać. Może matka przeczekiwała histerię, niektórzy psychologowie tak radzą. Nie powinna na Ciebie naskoczyć ale może po prostu nie wytrzymała i całą frustrację wylała na Ciebie.

Gość gość
kobieto nie tobie wychowywać cudze dzieci, skoro żadna się nie zgubiła, nie ma sensu się wtrącać, i w ogóle co to za stwierdzenie do 5 letniej terrorystki"bo jak nie to policze się z nią inaczej", to czysta groźba

Gość gość
Trzeba się było nie wcinąć. Jak bachor poderżnie jej w nocy gardło albo zepchnie ze schodów, to jej problem.

Gość gość
14.22 wiesz co gdybym ja miała przeczekiwać histerię mojego syna czekałabym już 23 lata ;) tak go babcia z dziadkiem rozpuścili wyjścia innego nie było jak wyprowadzić się. Udało się po 7latach :) dużo nas kosztowało żeby syn się zmienił do dziś wie komu może a komu nie swoje histerie pokazywać na mnie i męża to absolutnie nie działa ale na babcie w dalszym ciągu. Nasz syn doprowadził do tego że z własną matką nie rozmawiam.

Gość gość
Może mała miała np. autyzm... A matka miała rację, też bym Cię ochrzaniła.

Gość gość
zle zrobilas za mocno ..ewentualnie moglas podejsc i powiedziec milym glosem dlaczego bijesz mame a szarpanie za reke itd postapilas idiotyczni tez bym cie opierdzielila

Gość gość
Słuchajcie: wieczór, wszyscy już po pracy zmęczeni, deszcz, nerwy, długie kolejki, hałas i jedno dziecko, które od 15 min terroryzowalo nas wszystkich i własną mamę swoim zachowaniem: dosłownie wszyscy miazdzyli ta matkę wzrokiem ale nikt nie odważył się nic zrobić myślisz ze jak bym powiedziała do tej dziewczynki kochanie uspokoj się to by zareagowała? Chyba bym tylko z liścia w twarz oberwala!

Gość gość
W USA ponoć już 4-letnie dzieci mordują rodziców. Tylko nauczy się chodzić, idzie wyciągnąć z szafy broń i strzela w łeb własnej matce.

Gość gość
to 5letnie dziecko: gryzlo, kopalo, biło, opluwalo, szarpalo mamę a do tego historycznym głosem wrzeszcza, plakat przeklinalo! !!! a wy mi mówicie, że za ostro

Gość gość
I bardzo dobrze zrobiłaś super niania tak właśnie przeczekiwała i proszę ;)

Gość gość
No dokładnie! :) myślę, że po prostu tej mamie zrobiło się głupio, że zamiast niej ktoś inny zareagował i to ja tak rozwscieczylo:(

Gość gość
Też spotkałam się z podobną sytuacją w Almie,dziewczynka kopała swoją mamę i wyzywała brzydko.Nie wiem o co chodziło, dziecko miało tak 4-5lat.Mama powiedziała tej dziewczynce,że ja ją zabiorę,bo jest niegrzeczna i efekt był taki,że dziecko chciało ze mną iść. Ja zgłupiałam chwilowo,ale wybrnęłam,tak,że powiedziałam młodej po co mi takie niegrzeczne dziecko,co ja bym z takim złym dzieckiem robiła.Chyba się wstydziła trochę, bo w dodatku strasznie się śmiałyśmy z jej mamą.