Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imię dla córki Izaura a problem z nazwiskiem ....

Polecane posty

Gość gość

mam pewien problem spowodowany imieniem Izaura . Spodziewam sie córeczki ale mój chclopak ma na nazwisko Pieczara ... Nie moge sobie wyobrazic, aby przy takim szlachetnym imieniu posiadala w przyslosci tak pospolite nazwisko. Moze to trywialny problem, ale ja jestem z natury estetka i przywiazuje wage do takich rzeczy. Zastanawialam sie jak to bedzie brzmiec w "zestawie" czyli Isaura Pieczara. prosze o pomoc

Gość gość
dlatego musisz wybrać bardziej "estetyczne" imię.. Proponuję Bertę, Halinę, Barbarę czy inną Grażynę. Przyznaj, że Halina Pieczara brzmi już bardzo dobrze 🖐️

Gość gość
Grażyna Pieczara :D hahahahaha niestety ale z takim nazwiskiem każde imie brzmi śmiesznie

Gość gość
Nadia Pieczara?

Gość gość
Andżelika Pieczara lub Dżesika Pieczara są ok :classic_cool:

Gość gość
Oj tam. Karolina Pieczara, Katarzyna Pieczara, Agnieszka Pieczara - nie brzmią źle, myślę, że wiele innych też nie. Izaura kiepsko niestety. Może daj tak na drugie?

Gość gość
no prosze cie jak to Katarzyna Pieczara nie brzmi źle :D to jest takie nazwisko że jakiego by się imienia nie dało to zawsze będzie brzmiało źle. chyba tylko u nas w Polsce się utarło, że jak się ma c*****e nazwisko to dziecku trzeba dać na imię Anna/Barbara/Katarzyna/Michał/Marcin/Paweł, bo już Oliwia/Nadia/Angela będą brzmieć źle

Gość gość
Dla mnie nie brzmi źle. Bo ja wiem, czy pieczara to aż tak ..jowe nazwisko? Mi się kojarzy z jakąś grotą-pieczarą w górach, innym pewnie z grzybkami :)

Gość gość
lol dziwi mnie, ze nie ma jeszcze pojazdu na autorke.

Gość gość
no bo prawda jest taka, ze w przypadku imion nie to jest ladne co jest ladne, ale co sie komu podoba ;) jak sie jej Izaura podoba (mi nie) to niech tak nazwie. Dla mnie to wszystko kwestia nazwiska, Anna Pieczara tez by slabo dla mnie brzmiala. Inna sprawa że imię Izaura ktore w naszym kraju pewnie uchodzi za dosc pretensjonalne w połączeniu z takim nazwiskiem to już w ogole niezly kosmos. CO innego gdyby to bylo nazwisko polskie ale mniej odjechane np. Makowiecka, Dolczyńska itd Nazwisko sie kojarzy nie tylko z grzybami, ale tez z jaskinia i pewna kobieca czescia ciala....

Gość gość
15:31 sikam

Gość gość
pieczara do ktorej wpelza smok :D :D :D

Gość gość
gość dziś lol dziwi mnie, ze nie ma jeszcze pojazdu na autorke. xxx a nie zauważyłaś że ten temat jest założony dla jaj? Bo widać to już po pierwszym zdaniu. Ale najwyraźniej trzeba mieć IQ wyższe od winniczka, żeby to skumać...

Gość gość
15:28 umyj psioche

Gość gość
zjedz snickersa

Gość gość
15:39 siorbaj łechtola

Gość gość
Będzie brzmieć do d**y, powinnaś wybrać inne imię.