Gość gość Napisano Maj 27, 2015 Hej, jakiego fryzjera polecacie we Wrocławiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2015 Jeśli chodzi o dobrego fryzjera we Wrocławiu, to mogę polecić Salon Cesare http://saloncesare.pl/ znajdujący się przy ul. Przystankowej na Krzykach. Mają bardzo dobrych i znanych stylistów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renata Bryk Napisano Grudzień 23, 2019 Najlepszy to Chabza & Team Mają zawsze fajne propozycje nowych fryzur dla klientów oraz spoko ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irek Napisano Styczeń 31, 2020 Najlepszy to Chabza & Team Mają zawsze fajne propozycje nowych fryzur dla klientów oraz spoko ceny. Popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majestiic 0 Napisano Luty 21, 2020 Do salonu Chabzda & Team chodzę już blisko 2 lata i zawsze jestem zadowolona w 100%. Żaden fryzjer nie potrafił uzyskać odcienia włosów o jaki mi chodziło, a na Nyskiej 61 udało się to już na pierwszej wizycie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mangosia 0 Napisano Kwiecień 17, 2020 Również polecę Pracownie Fryzjerską Chabzda & Team, super podejście do klientów, mogę poczuć się u nich jak prawdziwa gwiazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaWiem 0 Napisano Maj 16, 2020 Też chodzę do Chabzda & Team i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Passae 0 Napisano Grudzień 11, 2020 Miałam okazję kilka razy korzystać z usług Pracowni Fryzjerskiej Chabzda & Team i z ręką na sercu mogę polecić, odratowali moje włosy po wielu latach intensywnego farbowania ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojasss 0 Napisano Luty 11, 2021 Chabzda & Team niezaprzeczalnie są najlepsi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DamaPiklowa 0 Napisano Marzec 15, 2021 W całym mieście chyba nie skorzystałam z lepszego salonu niż Chabzda & Team, polecam każdej maniaczce włosowej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majeczkaa 0 Napisano Maj 17, 2021 Chabzda & Team są nie do podrobienia, dlatego ani troche nie dziwia mnie te wszystkie pozytywne komentarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dasshka 0 Napisano Lipiec 16, 2021 żaden z fryzjerów nie dorówna załodze pracującej w Chabzda & Team! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia191 0 Napisano Sierpień 13, 2021 Zdecydowani najlepsi z najlepszych w całym Wrocławiu to fryzjerzy z Chabzda & Team Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati879 0 Napisano Wrzesień 14, 2021 Chabzda & Team oferują najlepsze cięcia zarówno damskie i męskie. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagas 0 Napisano Październik 11, 2021 Popieram mojego przedmówce To miejsce jest fantastyczne, bo tam jest fantastyczna fryzjerka, która i dobrze obetnie włosy itd...ale też doradzi na dodatek jest bardzo miła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lublewa 0 Napisano Listopad 12, 2021 Nie ważne czy chcesz robić balejaż, czy kreatynowe prostowanie włosów w Pracowni Fryzjerskiej Chabzda & Team zrobią to doskonale pod każdym względem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach