Gość gość Napisano Maj 27, 2015 Hej, jakiego fryzjera polecacie we Wrocławiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 27, 2015 Jeśli chodzi o dobrego fryzjera we Wrocławiu, to mogę polecić Salon Cesare http://saloncesare.pl/ znajdujący się przy ul. Przystankowej na Krzykach. Mają bardzo dobrych i znanych stylistów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renata Bryk Napisano Grudzień 23, 2019 Najlepszy to Chabza & Team Mają zawsze fajne propozycje nowych fryzur dla klientów oraz spoko ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Irek Napisano Styczeń 31, 2020 Dnia 23.12.2019 o 21:32, Gość Renata Bryk napisał: Najlepszy to Chabza & Team Mają zawsze fajne propozycje nowych fryzur dla klientów oraz spoko ceny. Popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majestiic 0 Napisano Luty 21, 2020 Do salonu Chabzda & Team chodzę już blisko 2 lata i zawsze jestem zadowolona w 100%. Żaden fryzjer nie potrafił uzyskać odcienia włosów o jaki mi chodziło, a na Nyskiej 61 udało się to już na pierwszej wizycie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mangosia 0 Napisano Kwiecień 17, 2020 Również polecę Pracownie Fryzjerską Chabzda & Team, super podejście do klientów, mogę poczuć się u nich jak prawdziwa gwiazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaWiem 0 Napisano Maj 16, 2020 Też chodzę do Chabzda & Team i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Passae 0 Napisano Grudzień 11, 2020 Miałam okazję kilka razy korzystać z usług Pracowni Fryzjerskiej Chabzda & Team i z ręką na sercu mogę polecić, odratowali moje włosy po wielu latach intensywnego farbowania ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojasss 0 Napisano Luty 11, 2021 Chabzda & Team niezaprzeczalnie są najlepsi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DamaPiklowa 0 Napisano Marzec 15, 2021 W całym mieście chyba nie skorzystałam z lepszego salonu niż Chabzda & Team, polecam każdej maniaczce włosowej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majeczkaa 0 Napisano Maj 17, 2021 Chabzda & Team są nie do podrobienia, dlatego ani troche nie dziwia mnie te wszystkie pozytywne komentarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dasshka 0 Napisano Lipiec 16, 2021 żaden z fryzjerów nie dorówna załodze pracującej w Chabzda & Team! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolcia191 0 Napisano Sierpień 13, 2021 Zdecydowani najlepsi z najlepszych w całym Wrocławiu to fryzjerzy z Chabzda & Team Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati879 0 Napisano Wrzesień 14, 2021 Chabzda & Team oferują najlepsze cięcia zarówno damskie i męskie. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagas 0 Napisano Październik 11, 2021 Popieram mojego przedmówce To miejsce jest fantastyczne, bo tam jest fantastyczna fryzjerka, która i dobrze obetnie włosy itd...ale też doradzi na dodatek jest bardzo miła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lublewa 0 Napisano Listopad 12, 2021 Nie ważne czy chcesz robić balejaż, czy kreatynowe prostowanie włosów w Pracowni Fryzjerskiej Chabzda & Team zrobią to doskonale pod każdym względem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach