Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzysiek288

boje sie seksu w trójkącie

Polecane posty

mój kolega zaprosił mnie do trójkątu on ja i jego koleżanka lecz sie trochę boje bo nigdy nie uprawiałem seksu w trójkącie. nie wiem jak to jest. nie wiem jak sie w takiej sytuacji zachować czy on może parzyć na mojego penisa i porównywać do swojego ? opiszcie swój pierwszy raz w trójkącie

niestety mój pierwszy raz miał miejsce w prostokacie aczkolwiek mozna przyjąć, że były to dwa trójkąty prostokatne przylegające do siebie przeciwprzyprostokątnymi zdaje sie. było całkiem ok a mój penis był bezkonkurencyjny:))

Gość gość
Ja moge opisac ze swej strony.Ja chcialam miec seks we trojke z kolega chlopaka.Poczatki sa trudne lecz chlopak zaczal mnie przytulac,calowac i powoli rozbierac tak byli podnieceni,ze przy rozebraniu obydwom staly mocno kutasy.Robil mnie minetke i gdy zaczelam byc mokra rozszezyl cipke siedzac za mna i zaprosil do seksu kolege a on mnie trzymal w objeciach i calowalismy sie namietne.Dopiero przestal gdy zaczelam mocno jeczec przed szczytowaniem.Gdy po wytrysku wyjal kolega wzielam do ust i probowalam obciagac lecz byl miekki a w tym czasie moj chlopak sie ze mna kochal.Dlugo nie mogl dojsc do wytrysku bo zdazylam postawic na bacznosc koledze i zmiana.Kolega wszedl we mnie kolejny raz i dlugo sie kochal nie mogl miec wytryku.Po chyba pol godzinie dostal i zmienil go moj chlopak to bylo prawie godzinne rzniecie mnie.Gdy doszedl i wytrysnal polozylismy sie razem przytulajac wszyscy do siebie wyczerpani.

Gość gość
Wszystko zależy jak blisko jesteście uczuciowo ze sobą.Na ile sobie ufacie.

Gość gość
Nie wyobrazam sobie bleah....to tam intymne przezycie, jak mozna sie z kims tym dzielic

Gość gość
A co to jest intymność skoro obcy całkiem facet ginekolog grzebie w cipce i to bez obecnośc***artnera go partnera wstydzicie się mieć przy badaniu.Ja mam przy Każdym badaniu cipki męża u ginekologa.Byl przy poród ach to jest prawdziwa intymność.Ale zaraz będzie krytyka mnie i ginekolog już nie jedno widział a wasz partner waszej cipki nie widział! Wiec nie widzę różnicy badania uginekologa sam na sam z seksem z obcym facetem.

Gość gość
gość wyżej, kopiłeś już swojej żonie burkę?