Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt nie czytał mojego bloga

Polecane posty

Gość gość

Miałam bloga .myślę że był dosc ciekawy .pisałam i różnych ciekawych tematach. Pokazywałam własne pomysły na prezent na różne okazje itp.ale nie miałam żadnych wejść. Czasem widzę blogi gdzie ktoś pisze o codziennosciach które się powtarzają a komentarzy jest dużo. Chyba nigdy więcej bloga nie założę. Póki się nie dowiem jak wy wzbudzacie zainteresowanie na blogach

Gość gość
a nie szkoda ci zycia na takie glupoty ? :P nie rozumiem tego, no jesli chcesz byc blogerką i z tego zyc to co innego, ale zeby poswięcac czas na pisanie na blogu ?

Gość gość
popularność bloga wzrasta wprost proporcjonalnie do pozycji w wyszukiwarce oraz stopnia popularności autora w realu i tego z kim się zna. przypominam tę prawdę, albowiem mamy już XXI wiek, a niektórzy wciąż myślą, że to zawartość bloga wpływa na jego popularność

Gość gość
No wiesz właśnie o to chodzi że to z nudów robie. Zajmuje się dzieckiem w domu.a wieczorami umieram z nudów. Nigdy nie myślałam o blogowaniu. Tak jakoś z nudów wyszło.

Gość gość
ja mam 500 wejść miesięcznie:P ale zainwestowałam w reklamę, oczywiście darmową:P

Gość gość
O Jezu a ja właśnie nie chce żeby moi znajomi na niego wchodzili wole anonimowość:D

Gość gość
Zainwestowałas w darmową reklamę? Twoja głupota obrzydziła mi kawe.

Gość gość
są serwisy, na których możesz rozreklamować swoją stronę, ale musisz poświęcić trochę czasu, blog istnieje sam z siebie, od roku nie zamieściłam na nim nic, a tam nadal 500 wejść, zobacz na sznurkowni lub podobnych stronach

Gość gość
dziś inwestycja nawet jak nie płacisz gotówką musisz coś poświęcić np. czas na grę w komandosa, w zamian dostajesz walutę i możesz promować stronę, to też inwestycja

Gość gość
Jak coś jest za darmo, to nie używaj słowa "inwestować". Bo to idiotyzm.

Gość gość
Inwestycja to wyrzeczenie się obecnych, pewnych korzyści na rzecz niepewnych korzyści w przyszłości.

Gość gość
Nie, to nie jest inwestycja. Równie dobrze mogłabyś napisać że samo pisanie bloga to inwestycja bo poświecasz na to czas. Wycieranie tyłka trwa minutę, to też inwestycja? Poza tym ten temat to pewnie sp/am. Zaraz pojawią się linki..

Gość gość
Daj adres bloga na Kafe, zwlaszcza na forum ciązowo macierzynskim :P

Gość gość
jeśli chcesz czerpać korzyści z bloga to nadal jest inwestycja, ja swój założyłam w ramach nauki, nauczyłam się czego chciałam i porzuciłam, miałam z tego korzyść, ale w sumie szkoda mi było czasu

Gość gość
To nie żaden spam. .dzięki za jedną konkretna odpowiedz. Coś widzę ze taki blog z dużą liczbą wejść to trochę kombinowania i roboty :) w sumie już mi blogowanie przeszło ale chciałam wiedzieć jak to jest