Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nutella93

Przywracam miesiączkę

Polecane posty

Cześć.Mam 21 lat i od 12 roku życia miesiączkuję.Ważę 51 kg przy wzroście 160 cm.Cierpię na nieregularne miesiączki.Czasami przez pół roku są na czas i obfite.Czasami zdarzają się burze takie jak skąpe,plamienia.Rok temu miałam tak,że były co dwa tygodnie plamienia.Martwię się bo ostatni okres miałam 20 stycznia! :( Dodatkowo zanikł śluz i libido.;/ Po prostu jak bym miała menopauzę...Współżyję,ale nie stosuję antykoncepcji bo nie mam stałego partnera i uprawiam seks sporadycznie.Ostatnio kochałam się na początku lutego.Dodam,że po stosunku miałam okropną infekcję dolnych dróg moczowych.Jednak furagina i witamina C wyleczyły.Od kiedy moje okresy zaginęły nie byłam u lekarza ponieważ zawsze twierdził,że z moją macicą wszystko OK.Robiłam też 2 testy ciążowe ale wynik negatywny.Nie zmieniłam diety.Dodam jeszcze,że dużo ćwiczę.Robię intensywne ćwiczenia przez prawie 2h 3-4 razy w tygodniu.Od pewnego czasu uciekam się do medycyny chińskiej i ludowej.Robiłam codzienne masaże receptorów przysadki i przyznam,że coś się ruszyło.Śluz zaczął się pojawiać częściej i lepszej jakości.Potem zrobiłam przerwę.Od 5 dni masuję receptory i biorę żelazo.A przed wczoraj zaczęłam pić napar z malwy czarnej.Piję tak 3 kubki dziennie a dziś zamierzam 4.Znowu odczuwam wilgoć,ale mam nadzieję,że dostanę okres.Jak myślicie.Czy to pomoże? I co Wy robiłyście aby przywrócić okres jeśli też Wam kiedyś zanikł.

Gość gość
Jak pracujesz jako gminna panna Q to masz problem?