Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet za mną nie tęskni

Polecane posty

Gość gość

Zazdroszczę mu takiego podejścia. On nie ma potrzeby widywania się codziennie, choć mieszkamy na jednym osiedlu, widujemy się na pół godziny co 2 lub 3 dni- jemu to zupełnie wystarcza. Gdy się nie widzimy nie ma potrzeby zadzwonienia lub napisania sms-a, mówi, ze nigdy za mną nie tęskni, bo przeciez się widujemy co 2 lub 3 dni. Mnie się dziwi, że kobiety maja tak, że tęsknią, że mają potrzebę częstszego spotykania się, lubią pisać sms-y lub gadać przez telefon. Szczerze, to zazdroszczę mu, bo wciąż czuję, ze mi go brakuje i nie wiem, jak z tym walczyć

Gość gość
Bo on już uważa, że Ciebie ma i tyle. Ty ciągniesz ten związek, ty inicjuesz zapewne spotkania, ty nalegasz, ty piszesz, ty dzwonisz. A weź go olej trochę tak dla zasady, zajmij się sobą. Nie odzywaj się i idź gdzieś się zabawić :) Bądź miła, uśmiechnięta i tajemnicza to zobaczysz, że zaraz przyleci bo nie będzie wiedział co jest grane :) Npo chyba, że mu nie zalezy ale to wtedy czy warto to ciągnąć?

Gość gość
Ale Ci powiedział dosadnie a Ty nadal rozkminasz jego "dziwienie się". Po diabła Ci taki samolub? Kopnij znieczuleńca w duuupsko i niech spada na drzewo banany prostować. Ty się zajmij sobą i omijaj takich samolubców z daleka. Dostałaś pierwszą lekcję i jej nie zapomnij.

Gość gość
"ty sie zajmij soba a tego samoluba olej" - najkrotsxa droga to staropanienstwa. :) kobieta ma byc wierna i ulegla i to jej ma bardziej zalezec niecsluchajvtych feminazistek autorko!

Gość gość
Bo Kochanie gnoj ma na boku inne panienki ;(

Gość gość
Nie tęskni bo zdobył co mógł i się nasycił i znudził. Nie ma innej opcji . Ty jesteś przegrana w tym momencie bo nie będzie cię stać na grę oziębłości. Prędzej byś się zamęczyła nie widząc go tydzień ale jak czegoś nie zmienisz to facet cię w końcu rzuci bo póki co związek się toczy od niechcenia a potem wpadnie nowa dziewczyna i facet powie ci że przecież ten związek i tak juz miał się ku końcówce . Wydaje mi się że tak nie zachowuje się zakochany facet choć nie wykluczone że mu na tobie zależy tyle że o tym zapomniał. Spróbuj być zajętą i poczekaj aż sam się odezwie a jak się odezwie to powiedz że wychodzisz i zaplanuj spotkanie na za kilka dni , po czym spotkaj się z nim za te kilka dni i bądź nadzwyczaj zadowolona z życia i nie pokazuj by powodem był on sam. Jeżeli takie przeciągna spotkania będą mu na rękę i nie zacznie ponaglać to daj sobie spokój z tym gościem. Powiem ci że mój mąż zanim mi się oświadczył to codziennie pędził po pracy prosto do mnie by mnie zobaczyć chociaż na godzinę i to trwało dwa lata.

Gość gość
On był przez rok własnie taki, że potrafił do mnie non stop pisać, dzwonić, sam spotkania inicjował, póxniej tak powoli to z jego strony się zmieniło i zaczynał być taki, jaki jest teraz, czyli bierny we wszystkim. Gdy mu kiedyś powiedziałam, że on tak się zachowuje, to się wypierał, ze jemu zależy, miał łzy w oczach, gdy to mówił, widac było, że jest wzruszony. Powiedziałam, że jak mu zależy, to ma to pokazać, ale nie pokazuje- jest nadal taki, jak go opisałam w pierwszym poscie

Gość gość
Dziś pierwszy dzień nieodzywania isę do niego. Póki co- oczywiście, on się nie odezwał. Kiedy go pytałam kiedyś, dlaczego nie napisze choć głupiego sms-a w ciągu dnia to powiedział, ze po co ma pisać, skoro wie, ze u mnie wszystko w porządku, że nic się nie dzieje! Dla niego telefon chyba służy tylko po to, by o ważnych sprawach gadać, ale żeby zapytał, jak mi minął dzień to nie!

Gość gość
Plej go, znajdź normalnego faceta

Gość gość
Tez takiego miałam, to jest facet bez uczuć, rzuć go!

Gość gość
Jak go rzucisz to nie zauważy że cie nie ma