Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Burza a komputer

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej. Kilka dni temu by艂a u mnie burza. Siedzia艂am wtedy przed komputerem, bo juz si臋 nieco uspokoilo. W pewnej chwili zobaczy艂am b艂ysk pioruna a zaraz mocne jego uderzenie. Przestraszy艂am si臋 w tym momencie, 偶e a偶 pr膮d po mnie przeszed艂 i boj臋 si臋, ze mog艂 mnie ten piorun porazi膰..Czy m贸g艂 strzeli膰 w komputer i jednocze艣nie we mnie, gdy przy nim siedzia艂am?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mog艂o by膰 zwarcie w komputerze, z tym komputerem mog艂o si臋 co艣 sta膰, mog艂y si臋 przepali膰 druciki i poszed艂by tylko lekki smrodek i dymek, zwarcie mog艂o by膰 te偶 bardziej dynamiczne i spowodowa膰 wybuch bezpo艣rednie pora偶enie piorunem ci nie grozi艂o, nast臋pnym razem wy艂膮cz komputer tak偶e z sieci oraz od艂膮cz kabel internetowy - je艣li u偶ywasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za odp. Z komputerem nic si臋 nie sta艂o ale ja strasznie boj臋 si臋 burz...My艣la艂am, 偶e ju偶 si臋 sko艅czy艂a bo by艂o spokojnie przez d艂u偶szy czas a tu nagle buch za oknem! Tak si臋 wystraszy艂am, 偶e pr膮d mi przeszed艂 po klatce piersiowej i st膮d boj臋 si臋, 偶e mog艂o mnie porazi膰...No ale skoro komputer si臋 nie uszkodzi艂 to tym bardziej ja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ! budynki s膮 uziemione, gniazdka tym bardziej, w komputerze masz zabezpiecznie i malutkie bezpieczniki, kt贸re chroni膮 komputer przed piorunami. No chyba ze nie masz uziemienia, a kompa z metalu. Plastik nie przewodzi pr膮du!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za odpowiedzi:))

Udost臋pnij ten post