Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 amiaa

W艂osy

Polecane posty

Go艣膰 amiaa

Hej, potrzebuje Waszej porady, by膰 mo偶e kto艣 przechodzi艂 przez co艣 podobnego lub po prostu zna si臋 na koloryzacji! A wi臋c, jestem naturaln膮 blondynk膮, cho膰 szczerze ju偶 nie pami臋tam jak ten m贸j naturalny kolor wygl膮da艂. Przez jaki艣 rok, mo偶e dwa farbowa艂am w艂osy na czarno, a raczej na czekoladowy br膮z, z czego po kilku razach zrobi艂a si臋 pi臋kna czer艅. Potem stwierdzi艂am, 偶e chc臋 zosta膰 blondynk膮 (PLATYNOW膭!!!) no i w tydzie艅 zesz艂am z tej czerni do platyny - efekt? Zniszczone w艂osy, suche i do 艣ci臋cia!!! Pochodzi艂am mo偶e z p贸艂 roku w tej platynie, po czym j膮 przyciemni艂am, ale nie wysz艂o to co bym chcia艂a, wi臋c kupi艂am czer艅 i przefarbowa艂am na czarno. I tak o to od tej mojej g艂upoty mija ju偶 jaki艣 5 rok... mam d艂ugie w艂osy do pasa, bardzo g臋ste, ale ju偶 od d艂u偶szego czasu zacz臋艂am si臋 zasanawia膰 nad rozja艣nieniem, poniewa偶 mam do艣膰 tej czerni, tym bardziej, 偶e kolor ju偶 nie wygl膮da tak pi臋knie jak kiedy艣, jest taki wyp艂owia艂y, brzydki, ca艂y czas wida膰 okropne odrosty... no wi臋c aby nie pop臋lnia膰 bl臋d贸w "m艂odo艣ci" :P przygotowa艂am si臋 du偶o lepiej do tej zmiany. Nie rozja艣nia艂am w艂os贸w bezmy艣lnie, stopniowo schodzi艂am kapielami rozja艣niaj膮cymi, a do tego baaaaaardzo duzo odzywek, olejk贸w itp. Moje w艂osy jako艣 strasznie na tym nie ucierpia艂y, co prawda nie s膮 mo偶e w 艣wietnej kondycji, ale tragedii te偶 nie ma, jedynie to ko艅c贸wki, jakie艣2/3cm do podci臋cia, ale nie w tym problem...! Moje w艂osy KOMPLETNIE nie chcia艂y oddac tej okropnej czerni... po tylu rozja艣nianiach w艂osy zesz艂y na br膮zowo-rudy kolor, a i tak nie wszedzie, bo w nie kt贸rych miejscach czern ledwo co drgnela, odrosty oczywiscie mialam zaczynajac od platyny, poprzez kurczakowy, az do pomaranczy, w koncu w miare mozliwosci wyrownalam ten kolor do ... hmmm... no wlasnie do czego? Jakis braz pomieszany z rudoscia... Teraz daje wlosom odpoczac, ale za jakis czas cche juz zrobic z nimi porzadek. Chce zejsc do jasnego brazu, a najlepiej do koloru typu whisky. Ale jak to zrobic??? Podobno musze nalozyc od gory kolor chlodny, a potem stopniowo az do konca cieply... jakich kolorow uzyc?? Czy jeszcze rozjasniac? Prosze poradzcie cos :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Wydaje mis ie z epowinnas jeszcze rozjasnic wlosy a potem nalozyc farbe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marczika
pod艂aczam sie up up up up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zrobilam dzien po dniu domowa dekoloryzacje,polozylam farbe i z czarnych wlosow mam swoj wymarzony 艣liczny jasny miedziany kolor :) nigdy wiecej czarnej farby ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powinna艣 jeszcze rozja艣ni膰 wlosy bo 偶adna farba nie z艂apie na takim kolorze jak masz . A pr贸bowa艂a艣 ten rozja艣niacz w spraju z joanny ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amiaa
Tak, mam ten w sprayu z Joanny, ale szczezrze jak dla mnie efekt贸w 偶adnych :( Myslalam jeszcze nad zrobieniem ombre farba z Loreal'a, a od gory nalozenia czegos chlodnego, ale nie wiem czy ten Loreal zlapie cokolwiek, czy tylko wydam 30 zl w bloto :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepiej jak by艣 zrobi艂a sombre rozja艣niaczem lub balej偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sombre na d艂ugich w艂osach wygl膮da z***bi艣cie , sama niestety tego nie zrobisz . Nie mog臋 wklei膰 linku bo uznaje za spam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wpisz w wyszukiwark臋 sombre i poogl膮daj zdj臋cia jak to fajnie wygl膮da na d艂ugich w艂osach .

Udost臋pnij ten post

ombre sombre- ale wymyslacie, ja na szcz臋艣cie w艂os贸w w og贸le nie farbuj臋 i nie mam problemu z tym zeby wpasowac sie w trendy ... a co najwa偶niejsze dzi臋ki temu s膮 pi臋kne i nie zniszczone, ale wiem 偶e jestem wyj膮tkiem co raczej mnie cieszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amiaa
Kochane, postanowi艂am ze naloze farb臋 Loreal jasny br膮z on g贸ry , a reszt臋 zrobie ombre te偶 z Loreala , troch臋 si臋 boj臋 ze nie wyjdzie ale raz si臋 偶yje! Co do tego sombre, czy to co艣 innego ni偶 ombre?? ;) pierwsze s艂ysz臋, ale ju偶 sprawdzam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amiaa
Sombre... sprawdzi艂am - MEGA! W艂a艣nie cos takiego mi si臋 marzy! Ale sama w domu raczej nie dam rady :( do fryzjera nie id臋 bo zwyczajnie szkoda mi kasy, tym bardziej ze wsz臋dzie m贸wi膮 mi oko艂o 300 zl na moje w艂osy a wiadomo 偶e na pierwszym razie si臋 nie sko艅czy ; ( a mo偶e kt贸ra艣 z Was robi艂a w domu to ca艂e "sombre" ? ;)

Udost臋pnij ten post