Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca dla opiekunki w Berlinie

Polecane posty

Gość gość

Szukamy opiekunki dla 97-letniej pani Helgi. Jest osoba chodzącą- w domu chodzi o lasce, na spacery na zewnątrz wychodzi z Rollatorem. Ma początki demencji ale jest kontaktowa, interesuje się wieloma rzeczami i jest w miarę sprawna umysłowo. Sama się myje, nie potrzebuje pieluch. Do obowiązków opiekunki należałoby prowadzenie domu, gotowanie, zakupy i pomoc podopiecznej w prostych czynnościach, a także wyjścia na spacery. OFERUJEMY: pracę na umowę zlecenie atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane terminowo w Euro oraz zwrot kosztów podróży sprawdzone miejsca pracy dyspozycyjność dla pracowników 24h na dobę wyżywienie i zakwaterowanie (umeblowany pokój oraz dostęp do łazienki i kuchni) WYMAGANIA: znajomość języka niemieckiego w stopniu umożliwiającym komunikację z osobą wymagającą opieki mile widziane doświadczenie w opiece nad osobą starszą lub chorą cierpliwość dobry kontakt z osobami chorymi i starszym KONTAKT: HELPFUL HAND Ul. Wojciechowska 9A 20-704 Lublin Tel. 81-47-32-987, 795-110-488 rekrutacja@hhand.pl www.hhand.pl

Gość gość
trzeba sie z ch/ujem na leb zamienic , zeby pracowac dla takiego ch/ujstwa jak wasza frima co tylko ludzi wykorzystuje. jak ktos zna jezyk niemiecki to bez was kur.w********* prace znajdzie. i to w mig.

Gość Hedwig
Jak ci nie zalezy na składkach ani na emeryturze to szukaj sobie sam. Ale ja jeżdże od 10 lat z firmą i jestem zadowolona. A jak się coś złego dziaje to zawsze moge zadzwonić do firmy a na czarno raz bylam i byłam sama sobie zostawiona na wsi z agresywnym dziadkiem, wiec chyba nie wiesz co piszesz

Gość gość
97 letniej helgi hmm. czyli w czasie wojny miała ok 2x lat może napisalibyście o przeszłości tej kobiety pewnie w rodzinie służyli w wehrmachcie i ss a teraz zasoby ludzkie z opolszczyzny jeżdzą sie opiekować.