Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Licytacja domu

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat. 7 lat tm moi rodzice kupili mieskzanie, biorac kredyt hipoteczny. Niestety tata tracac prace przestal płącic rachunki i przyszlo powiadomienie o pierwszej licytacji. I mam pytanie. Jak sb z tym proadzic. Mysle ze i przy pierwszej i przy drugiej tg mieskzania nikt nie kupi poniewaz jest ono zagrzybione jak i w wewnatrz to i na zewnatrz. Prosze powiedziec, co dalej ?

Gość gość
Dalej niestety będzie tak, że będzie trzecia licytacja, mieszkanie ktoś kupi za grosze, będziecie mieć miesiąc czasu na wyprowadzkę, będziecie bez mieszkanie, kredyt zostanie, bo ze sprzedaży mieszkanie to pewnie same koszty pokryje. Grzyba nowy właściciel zamaluje i sprzeda.

Gość gość
Niestety, taki mamy kraj, rujnują nas, Ty, młoda dziewczyna już na starcie masz pod górkę, trzymaj się mocno, dbaj o swoje rzeczy, bo szybko nowych nie dostaniesz i ucz się ile możesz.

Gość gość
Tez liczylismy ze naszego nikt nie kupi :( niestety na drugiej licytacji znalazł się kupiec ,dom kupiony za 180 tys sprzedano za 42_tys :o klient przed licytcja nie widział domu .

Gość gość
Trzymam sie nadzieją że sa nikle szanse. Nawet jezeli ten dom zostanie kupione to z tym grzybem tak łatwo nie bd. Łazienka nie spełnia wymóg a dokładnie ciezko jest z myciem sie. My sie juz przyzwyczailismy ale oczywiscie nowym lokatorom bd ciezko. W kazdym pokoju jest wilgosc,. Ja wiem ze bez dachu nad glowa nie zostane bo rodzina mnie na pewno wezmie. Ale matrwie sie jak to wszystko bedzie

Gość gość
I jeszcze jedno. Kredyt jest na mame. Rodzice maja rozdzielnosc majatkowa. To tak wszystkich moga wyrzucic ?