Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spełnia się moja wizja odnośnie Andrzeja Dudy.

Polecane posty

Gość gość

Najpierw będzie stawianie pomników smoleńskich, potem Duda przywróci pobór do wojska, potem wywoła wojnę z Rosją i poborowi pójdą na pewną śmierć. Gratuluję wam, żeście takiego idiotę wybrali nic tylko spierdalać z tego kraju zanim będzie za późno 🖐️

Gość gość
to PO chce stawiać pomnik, ty powska ku/rwo

Gość gość
gość dziś Najpierw będzie stawianie pis to sa oszolomy :o tragedia

Gość gość
Jeszcze zapomniełeś dodać że rozłoży gospodarke.

Gość gość598
polska gospodarka już od dawna leży także nie ma już czego rozkładać.

Gość gość
Mamy wzrost gospodarczy.

Gość gość
zajmijcie się czymś pożytecznym peowskie oszołomy, przegraną na jesieni macie jak w banku i nic wam już nie pomoże🖐️)

Gość gość598
gość dziś :D no to super :D tak sobie wmawiaj dalej :D

Gość gość
Chyba politycy maja wzrost w swoich portfelach, bo ja u siebie tego nie widzę! W dodatku za ta kasę rvchaja wasze córki, które muszą w taki sposób zarobić na studia :O

Gość gość
koło c***ja mi lata ten pomnik tak szczerze mówiąc. krzywda ci się stanie jak ten pomnik powstanie czy jak? wielkie halo o jakiś durny pomnik, jakby nie było ważniejszych spraw

Gość gość
autorko dyletancie, to PIS zniósł obowiązkowy pobór!! A jeżeli chodzi o pomniki!! To przeczytaj wywiad!! Redaktor zadaje pytanie na temat pomnika!! i co miał odpowiedzieć, że nie!! Oczywiście, że taki pomnik powinien powstać!! Ja nie jestem z Pisu ale te ataki mnie tak wkurwiają!! Zadano pytanie gdzie powinien powstać, to odpowiedział!! Nie obchodzi mnie również to, że pojechał do Częstochowy, sama nie chodzę do kościoła wcale ale też tam jeżdżę w chwilach przełomowych w moim życiu!! Czekam na pytanie jak mu zadadzą, czy wrak samolotu trzeba sprowadzić do Polski? Mam nadzieję, że odpowie TAK!! Gdyby zginęła Twoja rodzina w wypadku, czy nie chciałabyś poznać prawdy?? A wolne święta w marketach też wprowadził PIS:P

Gość gość
PiS zniósł obowiązkowy pobór ? hahahahahahahahahhaha :D :D :D :D Pobór został zniesiony albo w 2009 r. albo w 2010 r. a PiS do 2007 r. rządził

Gość gość
A o wzroście gospodarczym i średniej krajowej, że wzrosła, a owszem wzrosła!! Zarabiam 1500zł z nadgodzinami i 100 moich kolegów a kilku cwaniaków zarabia od 70 000zł i mamy tę średnią 4000zł!! W d***e to mam!!

Gość gość
"jeździcie po świecie i straszycie smutnymi mordami te wasze krzyże, cmentarze, pomniki! a wyburzyć - parkingi porobić!" tekst sprzed 20stu lat (dorosło kolejne pokolenie) a dalej aktualny!!!

Gość gość
a z tą wojną z rosją to się nie ośmieszaj, lemingu