Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orbit

skapa miesiaczka 2 razy w tym miesiacu ?

Polecane posty

Gość orbit

Witam mam problem poniewaz mam miesiaczke 2 raz w tym miesiacu mam 25 lat ale pierwszy raz mam cos takiego zawsze okres byl regularnie ale w tym miesiacu dostalam okres 1 maja byl normalny obfity trwal 6 dni ale wczoraj 28 maja dostalam znowu tylko tym razem jest bardzo skapy nie wiem o co chodzi I troszke sie stresuje moje cykle sa 31-32 dniowe zawsze czy ktos moze mi powiedziec czy tez tak mial I czemu tak sie dzieje?

Gość gość
kiedy miałaś ostatni stosunek bez gumki?

Gość orbit
W ciazy raczej nie jestem poniewaz uprawiam seks z moim mezem juz od 5 lat (seks przerywany) ale jestesmy 5 lat bez wpadki wiec obstawiam ze to nie ciaza na 100% po za tym nie bola mnie piersi za to brzuch I pochwa boli tak jak zawsze gdy mam okres czy moge byc na cos chora I to sa tego objawy bardzo sie stresuje poniewaz nigdy nie mialam okresu 2 razy w tym samym miesiacu :/

Gość orbit
Seks to jest praktycznie co 3 dzien u nas ;) tylko ze on nigdy nie konczy we mnie no chyba ze uzywamy gumki to z gumka jakos 2 tygodnie temu a bez to czesto nawet co 3 dni

Gość gość
on ma wytrysk w Twojej buzi?

Gość orbit
Watpie ze to ciaza poniewaz tak jak pisalam tak seks juz 5 lat I nigdy nie wpadlismy mamy za to planowane dziecko o ktore staralismy sie 3 miesiace aktualnie ma 3,5 roku :)

Gość orbit
Co cie obchodzi gdzie on ma wytrysk ale jesli tak bardzo chcesz wiedziec to nie nie w buzi ;)

Gość gość
to może on pcha kusia nie do tej dziurki gdzie trzeba, pcha go do Twojej ci.pki?

Gość gość
piszesz że on lubi jak pierdzisz podczas analu autorko tematu, serio czy ściemniasz?

Gość gość
jak nie do buzi to do pupy, zgadłam?

Gość gość
Może to implantacja była?

Gość gość
do autorki tematu, jesteś już stara, masz przekwitanie

Gość orbit
Dodam ze krwi jest bardzo malo jest bardzo jasna I jest wymieszana ze sluzem plodnym rozciagliwym to nie mozliwe ze ciaza po 5 latach wpadka ? Po za tym on zawsze bardzo uwaza aby w pore sie wycofac raczej boje sie ze to jakas choroba albo nie wiem juz sama

Gość gość
masz błękitną krew

Gość gość
Możliwe, że tak się w końcu stało. To, że się długi czas udawało nie znaczy że i tym razem się udało. Wyjaśnij sprawę czy to ciąża czy nie a potem będziesz brać pod uwagę inne opcje -np. nadżerkę itp. Zrób beta hcg z krwi.

Gość orbit
Prosze czy ktos moze mial cos takiego a pozniej dostal normalny okres? Pierwszy raz mam cos takiego troszke sie boje poniewaz moze to glupie ale ostatnio snilo mi sie ze mam raka :(

Gość gość
czy zawsze masz orgazm podczas spotkania Twojej ci.pki z jego krasnalem?

Gość orbit
Dziekuje ci za narmalna odpowiedz poczekam jeszcze moze te plamienia sie rozkreca I bedzie normalny okres mam tylko nadzieje ze to nic zlego :(