Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca na sprzątaniu to wstyd mamy

Polecane posty

Gość gość

Mówiłam ti mojej siostrze jak jej przemówić? Nie lepiej już do baru? Ale nie bo ona będzie sprzątać w godzinach biura czy poniedziałek-piątek 8.00-16.00 mówi ze weekendy wolne, ze przynajmniej z dzieckiem w przedszkolu godzin owo sobie poradzi. Ale sprzątać? Przy ludziach? !!!! Ona mówi ze nie mam za grosz szacunku. Ze sama bym ruszyła tylek do roboty. Zdarzylo mi się pożyczyć od niek i od męża pieniądze ostatnio kilka razy ale po co mam gdzieś iść jak mąż nie ma niv przeciwko siedzenia w domu ? Mąż pracuje na remontach , dziecko chodzi do szkoły a ja mam czas dla nich , coś im ugotuje. Na wieś pojedziemy do mojej mamy w wakacje w ferie. Ale nie ona woli sprzątać bo jak to mówi ma dalsze plany wakacyjne jak morze a nie wies. Tyle lat mieszkala na wsi a teraz dama z niej sie zrobiła bo nagle Warszawa.

Gość gość
Denne prowo

Gość gość
Dla was wszystko musi być prowo? Myślę ze nie tylko dla mnie sprzątanie jest wstydem. To dobre dla starych bab a nie dla kobiet w wieku 25-35 lat ! Mi sskoda siostry i te spojrzenia tych ludzi. Kobieta 26 lat a z mopem. Na sklep tak a nie sprzątać.

Gość gość
Sprzątanie jest lepsze jak praca w sklepie. Zależy jeszcze gdzie. Ja sprzątam klatki. Słucham muzyki po malu sprzątam , mili mieszkańcy. I mam 1400 zl i przeznaczamy je na wakacje, ubrania itp

Gość gość
Wstyd to kraśc. Ktos sprzątać musi. Chyba jednk prowo.

Wstyd to siedzieć w domu i nic nie robić, szczegolnie w problematycznej sytuacji finansowej. Żadna praca nie hańbi, ważne że kobieta zarabia jak może dla dobra rodziny.

Gość gość
Dla mnie to prowo. Nie chodzi o to czy sprzatanie to wstyd czy nie, ale o sposób pisania.

Gość gość
To wam sie dziwie. Lubicie na pokaz sprzątać? Poczekam moze ktoś mnie poprze i da rady jak siostre idciagnac id tego. Mój mąż nagle zaczal najezdzac ze moglabym brac przykład ! Bo jej maz mu glupot nagadal o wakacjach . A do tej pory tyle lat mogłam siedzieć. Ja ją na mowie do innej pracy. Wcześniej u sąsiadki dorywczo sprzątala to przynajmniej nikt jie widzial a jak w biurze ja znajomi czy ktos zobaczy?

Gość gość
Dla mnie tez wstyd

Gość gość
Bardzo madra masz siostre a ty jestes idiotka .. Praca to praca, ale ty wolisz siedziec w domu i nic nie robic za to krytykowac.. Ech

Gość gość
Lepiej sprzątać niż się k/u/r/w/i/ć to jest dopiero wstyd.

Gość gość
ja sprzątam po ludziach,biurach i ja to lubię:) i biore za to dobre pieniadze:) mam zaufane fajne domy gdzie normalnie jem z nimi obiady,traktuja jak normalnego człowieka:)na razie nie dam rady wrócic do pracy bo dzieci mi choruja srednio 2 razy w miesiacu,jestem teraz na macierzyńskim. I jak ktos mówi ze wstyd sprzatać to dla mnie jest wstydem chodzic po zasiłki,lub siedziec w domu i czekac na pieniądze z nieba:) i marudzic ze sie nie ma.