Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaśka555

wysyłka butelek

Polecane posty

Ktoś się może orientuje jak zapakować butelki z winem do wysyłki ? Każde powinno się zapakować w osobny karton czy może znajdować się kilka butelek w jednym kartonie i wystarczy je owinąć dodatkowo w gazetę lub jakąś folię ?

Gość gość
Kasiu, jesteś studentko łatwa po winie?:)

Gość gość
Ja jak wysyłałam butelki to pakowałem je do jednego kartonu, który miał dodatkowe 'przegródki '. To wystarczająco zabezpieczało butelki przez ewentualnym stłuczeniem ;)

Gość kaśka555
Dzięki bardzo za info. Ktoś zna to wysyłajtaniej, albo korzystał z ich usług ? Bo przy okazji sprawdziłam sobie ich cennik i wygląda to naprawdę kusząco. Zastanawiam się nad nadaniem tych win za ich pośrednictwem.

Ja jakiś czas temu wysyłałam przez ten portal kilka rzeczy. Głównie jakieś prezenty do siostry do Anglii. Rzeczywiście oferta cenowa tego portalu jest korzystna, mnie też to skusiło do wypróbowania ich ;)

A żadnych problemów z nadaniem bądź dostarczeniem paczki nie miałaś ? Widzę tam konieczność rejestracji i boję się, że to może pochłonąć naprawdę sporo czasu

Nie, nadanie przebiegło raz dwa, bo wszystko robisz za pomocą tej strony internetowej. Ta rejestracja trwa tylko klika minut i to jest koniec formalności. A co do dostarczenia, też nie miałam żadnych problemów, wszystko doszło na czas.

Gość gość
znowu wysylam taniej spamuje:O ludzie omijajcie ta "firme"!!! poczytajcie sobie opinie w necie:O

Gość gość
Butelki to najlepiej zapakowac w jakies solidne folie termokurczowe, wtedy masz pewność ze zostaną bezpiecznie przetransportowane. Możesz takie znaleźć na www.vipak.pl , korzystalam z ich produktów kilka razy i zawsze byłam zadowolona.