Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z infekcją grzybiczą

Polecane posty

Gość gość

Witam, z góry przepraszam, że zakładam nowy temat, ale nie mogłam znaleźć nic podobnego. Mam problem z grzybicą pochwy. Byłam u lekarza, dostałam leki. Przez grzybicę spóźnia mi się okres. Dopiero podjęłam leczenie, więc w sumie nie wiem czy w ogóle i kiedy dostanę miesiączki. Podejrzenia ciąży nie ma. Ale ten brak miesiączki mnie niepokoi...jeśli ta grzybica minie, to wtedy normalnie dostanę okresu ? Dodam, że spóźnia mi się już 10 dni.

Gość Migea
Tak sie czasem zdarza. Przynajmniej nie musisz przerywać kuracji na czas okresu. Pamietaj równiez o probiotyku, po zakończeniu kuracji, na odbudowanie mikroflory pochwy. Ja stosuje zawsze Lactovaginal, stary, sprawdzony od lat, skuteczny, dostosowany do flory Polek.

Gość agula8
zdarzyła mi się kilka razy w życiu grzybica i nigdy nie "przesunęła" mi okresu, masz 100% pewności że nie jesteś w ciąży? miałaś wcześniej jakieś problemy hormonalne? może na wszelki wypadek sprawdź czy leki które bierzesz są dozwolone w ciąży.Napewno bezpiecznie możesz stosować probiotyki-sama używałam Lactovaginalu w ciąży-więc tu mam pewność, ale np. clotriamazolum krem stosowałam dopiero po I trym.