Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie sie muzulmanow

Polecane posty

Gość gość

wyzywacie ich od ciapatych, uwazacie, ze zagrazaja swiatu, a prawda jest taka, ze swiatem rzadza ZYDZI i to oni stanowia niebezpieczenstwo, to oni zagrazaja pokojowi na swiecie, ba, to oni go burza i to oni stoja za wiekszoscia zamachow, o ktore oskarza sie muzulmanow, to oni rzadza bankami, rzadami panstw. to oni SPONSORUJA ISIS i inne islamskie organizacje,a prawda jest taka, ze skrzywieni muzulmanie to tylko % wyznawcow islamu, tak jak mordercy w jakimkolwiek kraju to tylko % danego spoleczenstwa. ZYDOW sie bojcie, izraela, a nie jakiejs babki w chustce czy jej meza.

Gość gość
To zwykli ludzie jak my, też mają rodziny

Gość gość
obejrzyjcie sobie filmy, jak zydzi morduja Palestynczykow, z jaka pogarda mowia o dzieciach (nawet kobiety) :o

Gość gość
nie mialam zamiaru odkrywac czegos, czego odkrywac nie trzeba, nie jestem Kolumbem :P probuje cos uswiadomic, bo czytajac kafeterie stwierdzam, ze o wielu faktach ludzie nie wiedza

Gość gość
Przesladuje mnie gang blondynek und mafia brunetek i szajka szatynek oraz muminki a ich ojcowie to swinopasy und przegrancy and przyglupy z debiliady from uk usa skandynawii i njemjec szwabsko kacspsko polaczkowo zydowskich

Gość gość
bezczelnosci zydow nie trzeba tlumaczyc, tak samo jak ich wtyk wsrod politykow, niemcy odj***li holocaust, ci dopominaja sie odszkodowan od Polski, DOSTAJA JE (!!!) :o czyli wiadomo, kto siedzi w niemieckim bundestagu i w polskim sejmie!!

Gość gość
Przykro mi to pisać, ale w Europie są już kraje "zainfekowane" radykalnym islamem. Anglia, Francja, Niemcy i Holandia to najlepsze przykłady. Nie mówię już o islamistach z południa Europy, gdzie mają suwerenne państwa. Radykalni islamiści w Niemczech żądają, aby w rejonach, gdzie mają przewagę ilościową obowiązywał szariat. A ponieważ islamiści "głosują brzuchami", to w niedługim czasie będą dominującym żywiołem w wielu krajach Zachodu Europy. Najgorsza zaraza (moim zdaniem) to multikulturowość i poprawność polityczna. Niestety, ale wiele osób nie może się wypowiedzieć, bo osoby te z automatu dostają łatkę faszystów wzywających do waśni. Europa musi się zastanowić nad tym, co robi, bo straci tożsamość kulturową a szariat ma tyle wspólnego z demokracją, co ja z UFO

Gość gość
a kto za tym stoi? :) polecam Davida Duke'a

Gość gość
Odwal się od Chazana przegrańcu!