Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okradła mnie prostytutka

Polecane posty

Gość gość

pisze to tutaj ku przestrodze, duzo tu facetow korzystajacych z uslug tych 'pan', bo przeciez tego co sie stalo nie bede zglaszal na policje wczoraj byl ostatni dzien mojej delegacji w Toruniu wyruszylem, wiec troche po miescie i trafilem do jednego z klubow. przy barze zaczepila jakas panna. obczailem, ze calkiem niezla sztuka mimo ze potem jak sobie to wszystko przemyslalem to z ryja wygladala jak jakas nacpana, napita, nie wiem. bez skrepowania pyta sie mnie czy przyszedlem poszukac sobie dziewczyny na dzisiejsza noc i mowi, ze jak dam jej 200 zl to spelni moje zyczenia (przez godzine)... pomyslalem, ze dam jej szanse, fajna dziunia, fajnie ubrana i wygladala na wyuzdana, wiec chcialem to wykorzystac i sie napalilem, ze w sumie duzo kasy nie wydam a ladnie p******** na to ona powiedziala, ze bysmy tu jeszcze troche popili no i postawilem kilka drinkow, pomyslalem, ze fajnie, bo bedzie jeszcze latwiejsza... ale spasowalem jak zobaczylem, ze ja sie upijam bardziej niz ona i nie bede mogl byc gotowy do dzialania. dziwilo mnie, ze loila tyle alkoholu i praktycznie ja to nie bralo. wrocilem z nia do hotelu taksowka i zabralem do swojego pokoju. chciala, zebym zamowil do pokoju jeszcze butelke wodki. dalem jej wtedy tez te 200 zl. i pamietam jak pilismy a ona zabawiala sie moim penisem tylko reka i w tym momencie urwal mi sie film. obudzilem sie nad ranem w ciuchach tak jak bylem, jej nie bylo. powoli skladalem sobie do kupy co sie wtedy dzialo... dopiero jak sie pakowalem i wzialem portfel zobaczylem, ze brakuje mi 250 zl. bylem i jestem w szoku. myslalem, ze ja ja troche wykoluje a to ona mnie tak zrobila w balona jak nikt inny... 450 zl plus kasa za alkohol poszla a nic sie nie zadzialo. juz nigdy wiecej. podaje jej rysopis: dosc wysoka nawet jak na buty na duzym obcasie, szczupla, biust b/c, czarne wlosy do ramion z grzywka, skorzana kurtka, skorzane spodenki i skorzane kozaczki, tatuaze - na pewno na plecach i dol brzucha nie wiem czy wiecej, kolczyki duzo w uszach, wardze, nosie...

Gość gość
oj kiepsko, ale nauczka na przyszłość dobra

Gość gość
kiepsko. a na policje nie zglosze, bo nie bede robil z siebie durnia, musze odzalowac i tyle.

Gość gość
ciesz ze ze cie w d**e niew******** w amoku

Gość gość
Wiesz co, sam jesteś głupi, napisz jak się nazywasz i skąd jesteś. Pamiętasz akcję, jak norweskich skoczków okradły panienki? To się normalnie zdarza, a panienki to wykorzystują.

Gość gość
Znajdź ją i zgwałć za to. Należy się jej ostre przerypanie wszystkich dziur.

Gość gość
To już wiecie ci się stało, jak wasi mężowie wracają z delegacji i brakuje im spora suma kasy.

Gość gość
gość 2015.05.30 >>> buahahahaha... dokładnie

Gość gość111132
Doskonała odzież Tommy Hilfiger: bluzy, kurtki, koszule, t-shirt w popularnym sklepie www - bardzo dobra cena. https://elegan.pl/