Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izkabella1998

Co myślicie o studiach zagranicą

Polecane posty

Gość gość
ja juz zakonczyłam edukacje ... studi za granica to nie moje progi

Gość gość
jak znasz dobrze angielski to ok.jest pelno takich z Palestyny ,Senegalu,Nigerii itd.tak ze na sali jest bardzo czarno,i troche tych ze skosnymi oczami

Gość gość
sorry mialo byc z PAKISTANU a nie z Palestyny(moze i sa z Palestyny)

Z Palestyny też na pewno są. Myślę nad Danią lub Norwegią. Nie mam pomysłu gdzie w Polsce, stąd zastanawiam się nad wyjazdem

Gość gość
Studia za granica? Jestem zdecydowanie na tak! Ale postaraj sie najpierw o stypendium, bo jesli nie jestes z zamoznej rodziny to moze byc ciezko. Wcale nie jest tak latwo pogodzic prace ze studiami, szczegolnie w poczatkowej fazie! Mi osobiscie studia za granica duzo daly - wieksza pewnosc siebie, nizaleznosc i calkowita zmiane swiatopogladu. Przeliczylam sie tylko co do jednego: Myslalam, ze zagraniczne studia beda dla mnie w Polsce super atutem. A tu nikt na mnie nie czekal z otwartymi ramionami hehe. No ale ogolnie jestem na tak.

Gość gość
podpisuję się pod ostatnim postem, własnie konczę studia w holandii i zgadzam sie całkowicie z poprzedniczką

Gość gość
Ja studiowałam we Włoszech, moja siostra w Barcelonie, ale za bardzo na polskim rynku pracy też nam to, niestety, nie pomogło.

Gość gość
Zdecydowanie tak. Skonczylam studia we Francji w Paryzu. W Polsce pracy nie znalazlam, ale znalazlam ja w Anglii. Finansowo ciezko glownie pomogli mi rodzice, dorabialam jako babysitter. Napoczatku bylo ciezko i czasami smutno bez rodziny, studiowalam w czasach kiedy internet byl w powijakach a Polska nie byla jeszcze w Unii Pozniej odbylam dwa staze po 4 miesiace w Holandii w ramach programu Leonardo.

Gość gość
Odnośnie tytułu tematu, na studiach CZYM??? Może jednak daruj sobie studiowanie i zrób jakiś kurs fryzjerski czy coś w tym rodzaju...

Gość gość
Ja studiowalam w Lund/Szwecja

Gość gość
A co to jest zagranica?

Gość gość
*O studiach czym? Tak miało wyglądać pytanie.