Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet sie na mnie gapi skoro niczego nie oczekuje

Polecane posty

Gość gość

Robi to zawsze, nieważne czy jest blisko czy daleko, a w kiedy ja spojrzę zazwyczaj odwraca się momentalnie . Napiszecie zaraz że to podobam mu się i że może się wstydzi.... Chodzi o to ze my ze sobą rozmawiamy sporadycznie, ale kontakt jest. Same powierzchowne tematy ale możnaby się jakoś zapoznać.. wydaje mi się jednak że nie jest bardzo zainteresowany rozmową ze mną, rozmawia bo rozmawia, tylko dlaczego tak patrzy? Po kryjomu, ZAWSZE. Na poczatku myślałam że mi się wydaje. Nie, nie wydaje mi się. Może powinnam się bać?

Gość gość
ten typ tak ma

Gość gość
jesteś dla mnie nieosiągalna

Gość gość
wydaje mi się że gapienie się może zupełnie o tym że się podobasz nie świadczyć. Zauważyłam że mam tak z nauczycielką jak mówi to ja patrze ale jak się spojrzy to patrze gdzie indziej tzn. w ciągu kiedy nasze wzroki spotkają sie po jakimś czasie

Gość gość
nie wiem .... czasem sie gapią i tyle ... kiedys tak mialam że przejmoalam inicjatye abybyło cos wiecej ale okazywało się to moja pomylka ... teraz dopoki i jasno i wyraznie nie okaze i nie powie mi to znaczy ze jest tak jak widac czyli brak zainteresowania jakas glebsza relacja ... wiec moze poprostu sie gapi ... czy on sie tobie podoba?

Gość gość
chloniesz wiedzee za mocno moze

Gość gość
ja odwracam wzrok bo rozumiem że Pani może to się nie podobać a ile bym tak wytrzymała? zależy co czuję do osoby i jak ją postrzegam...

Gość gość
muszę się opanować bo często gapię się nieumyślnie a adarzyło mi się patrzenie w oczy na złość; lub z dziwnej innej przyczyny, celowo przez ludzi i to wprowadziło niepokój nie wiem jak inni się czują ale sądząc po wyrazie wydaje mi się że nikomu nie szkodzi tyle ze boję się że ktoś się mści. Nie wiem co mam o tym sądzić , teraz już bardziej uważam

Gość gość
what?

Gość gość
Podoba mi się, jest ok. Tylko dziwi mnie to jego zachowanie, gdyby czegoś chciał to wie co ma robić, a on mnie tylko obserwuje i nie ukrywam ze mnie to krępuje

Gość gość
"gdyby czegoś chciał to wie co ma robić" no własnie mszjuz odpowiedz ... a jedyne co robi to sie gapi wiec tak naprawe nic nie chcece (zalecam oloć bo szkoda się bezsensu tym zadreczac) ... gdyby chcal juz bys wedzaiała i zamist tu zakladac jakies topiki była bys teraz z nim na randce:) ... wiec ... no właśne poprotu sie gapił i nic wiecej

Gość gość
Ruchacz, związku nie chce

Gość gość
Jesteś tak brzydka że aż niepowtarzalna . Od takiej paskudy ciężko wzrok oderwać.

Gość gość
może jest prawiczkiem?