Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skad się biorą tacy ludzie

Polecane posty

Gość gość

Ja jak jechalam za granice bylam ciekawa innego jedzenia, kosztowalam wszystkie lokalne przysmaki, bylam w siodmym niebie a slyszalam takie historie ze tam nie ma co jeść! Ze to swinstowo, nie ma polskiego żarcie, tragedia, polskiej kiełbasy nie ma, zurku. Jak oni mogą to jeść?!

Gość gość
Tylko polak polaka wykarmi a praca w polsce jest i picca i hlep i czisburgery i zapjekanki i piwo i narkotyki i papierosy i mamy nawet musztardyje and majonezos und keczupos i pesi z usa

Gość gość
Nie wiem, ja polskiego jedzenia nigdy nie lubiłam, nie lubie typowych pollskich potraw :O

Gość gość
Chamskie to jest, czestujesz takiego polaczka serem albo owocami morza a ten wymiotuje bo to nie jest schabowy z kapusta. Nawet nie jest ciekawy innego smaku nie mówiąc o tym ze to brak kultury

Gość gość
mieszkam w UK i brzuch mnie boli od tutejszego żarcia, dlatego zaopatruję się tylko w polskich sklepach.

Gość gość
mieszkam juz od dawna za granica,wcale nie jemy polskich potraw,maz nie lubi kapusty/bigosu/i takiej smierdzacej kielbasy .dzemy sa dla nas za slodkie,zupy (zurki)za kwasne,ta zupa z burakow(barszcz)tego nie lubimy,nic polskiego nie jadamy,nawet nie ma sie czym zachwycac,co to za danie kiszona kapusta i kotlety?Ja zawsze wszystko zjem/sprobuje/nigdy nie pluje, a ze rodzina nie jest przyzwyczajona do polskich potraw to nie moja wina.

Gość gość
Kiełbasę tez rzadko jadam zwłaszcza to cienka bo smierdzi ale bigos zjem w każdej ilosci