Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet w wieku 35 lat jeszcze nie mial dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

??? z czym jest to zwiazane

Gość gość
Nic mu sie nie chce robic i odpoczywa cale zycie bo go system zmeczyl i robole frajerscy trutniarze dewianciki

Gość gość
??

Gość gość
Albo kiedyś był brzydki i nie miał powodzenia, był nieśmiały i zakompleksiony. Albo po prostu nie chciał mieć i wolał być sam z wygody.

Gość gość
ok napisze jestem niesmialy tylko tu sie żale, wiem ze to nie ma sensu

Gość gość
;-)

Gość gość
Albo pedał albo debil. Nie ma innej opcji.

Gość gość
Nie przejmuj sie i nie porownuj sie z innymi. Jest wiele takich osob, tylko nie kazdy sie do tego przyznaje. Tylko dam ci dobra rade: nie mysl o tym co bylo, odstaw kompleksy na bok i poczucie nizszosci. Rowniez na poczatku znajomosci nie musisz mowic o wszystkim nowo poznanej dziewczynie. Zycze powodzenia.

Gość gość
przyda sie ale jednak nie wiem co mam robic aby sie zmienic tak bardzo chcialbym byc blisko z kims a jednak niesmialosc jest silniejsza

Gość gość
Mnie pomogło to, że początkowo płaciłem za seks. Znajdowałem cichodajki na eamore i bzykałem. Może też powinieneś

Gość 41 latek
Odpowiadam na pytanie: to jest zwiazane z Bozym planem. Ja nie zartuje. Bo sam tak mialem. Pierwsza dziewczyna w wieku 35 lat. Nie wyszla jednak za mnie. I bardzo dobrze. Druga poznalem gdy mialem juz 40-stke na karku. Mlodziukie dziewcze zza wschodniej granicy mlodsze ode mnie o 14 lat. Ta juz wyszla za mnie. Bog przetrzymal mnie na pustyni samotnosci rowno 40 lat. Tak jak Izraelitow na pustyni nim wprowadzil ich do ziemi obiecanej. Dla mnie moja zona jest ziemia obiecana. Kiedy sie do niej dorwalem w noc poslubna (Ona tez jest b.wierzaca i nie bylo miedzy nami seksu przedmalzenskiego) to z dziewczyny prawie wiory lecialy. Juz po dwoch godzinach nieprzerwanego szalonego zaczela jeczec mniej wiecej w tym stylu: Ale ty mnie ru#chasz, ale piertolisz, ja juz nie moge, umieram z rozkoszy!... Pierwszy raz w uniesieniu uzywala wulgaryzmow. Ale rzeczywiscie dalem wtedy do pieca. Mimo, ze mam 40-stke na karku to wyposzczony i prawie nigdy wczesniej nie eksploatowany penis doslownie wbijal sie w nia raz za razem. Spust i za chwile znowu erekcja i dalej do boju! :D

Gość 41 latek
Male dopowiedzenie. Napisalem, ze zona juz po dwoch godzinach zaczela umieraz z rozkoszy, co nie oznacza, ze nasz seks trwal tylko 2 godziny. Bez przesady. Walilem dziewczyne przez dwa dni z rzedu z przerwami na jedzenie i krotkie spanie. Dopiereo po tych 2 dniach wyczerpany organizm zaczal domagac sie dluzszego snu i odpoczynku. Bog mnie dlugo trzymal na pustyni ale zaiste Jego nagroda teraz JEST WIELKA :) :) :) :) :)

Gość gość
ale masz fantazje

Gość gość
;-)

Gość gość
:-(

Gość gość
???

Gość gość
;-)

Gość gość z grzebieniem
Bo tak :classic_cool: