Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler do wzięcia

szukam pieknej dziewczyny.

Polecane posty

Gość kawaler do wzięcia

jestem męzczyzną w średnim wieku(prawie czterdziecha).wyksztaucenie podstawowe. niezbyt ładnym ale nie koszmarnym. lekko otyłym ale też solidnie zbudowanym. wysokim.nienawidzę pracy(jestem na utrzymaniu matki)nie piję i nie pale.jestem domatorem.dzieci nie mam i dzieci nienawidzę dosłownie.szukam pięknej dziewczyny.potrzebuję dużo sexu i bardzo nerwowo reaguję na odmowę.max 25 lat. dobrze by było żeby chociaż częściowo mnie wyżywiła(na spólke z moją matką)uprzedzam ze jem dużo.ważne żeby miała samochód bo jakby trzeba podjechać coś załatwić to wiadomo(sam prawa jazdy nie posiadam).proszę o oferty.

Gość kawaler do wzięcia
sama jesteś stary cap. wcale ciebie nie chcę.

Gość gość
jestem owłosiony - facet powinien chyba być owłosiony- od tego jest facetem . duszy nie mam(przynajmniej nie wiem jak to sprawdzić czy mam więc zakładam że nie mam)

w takim razie sczeźnij szatanie, nie są tu potrzebne tłuste obiboki z brzuchami piwnymi i malymi korniszonkami

Gość gość
tłuste obiboki z brzuchami piwnymi i malymi korniszonkami x członka mam w zwodzie 17,5 - jest w sam raz(tak mi się wydaje). piwa nie piję (jak zresztą wgl alkoholu) "obibokiem jestem i jestem z tego dumny- pracowici ludzie to frajerzy - tak uważam.jeszcze dodam że nie jem mięsa i brzydzą mnie ludzie którzy jedzą mięso. kobieta jedząca mięso odpada.

Gość kawaler do wzięcia
no wiki to jak będzie z nami ? ;)

Gość kawaler do wzięcia
dobra ide umyć torbę i idę spać. chętna była tylko wiktoria , ale jest niemiła a takiej zołzy nie chcę. zamykam temat.