Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jazda na rowerku stacjonarnym pomoze zgubic brzuch?

Polecane posty

Gość gość

Gdybym sie tak owinela pasem do cwiczen ipedalowala do upocenia? Mhslicie, ze to cos da?

Gość gość
Macie jakies doswiadczenia w tym temacie? Moglby sie ktos jeszcze wypowoedziec?

Gość gość
Brzuch chudnie ostatni cokolwiek byś nie robiła. Każda aktywność dobra jest. Najlepiej taka, która ci sprawia przyjemność, żebyś się szybko nie zniechęciła. Słomiany zapał kończy się utratą twarzy i biustu, a bęben zostaje.

Gość gość
a brzuchem pedałujesz? Kup sobie hoolahop i dodatkowo rób brzuszki

Gość gość
Brzuch nie chudnie ostatni a kręcenie hula-hop i robienie brzuszków powoduje przybieranie w talii, jeśli nie spełnimy innych, ważniejszych warunków. Po pierwsze odpowiednia dieta - bo od tego szczupleje brzuch a po drugie aeroby lub interwały, brzuszki, to dodatek żeby go wyrzeźbić ale tak jak z g****a bata nie ukręcisz, tak z tłuszczu nie zrobisz sześciopaka.

Gość gość
Problem w tym, ze nie moge robic brzuszkow, bo w ciazy zrobil mi sie rozstep miesni, a taki rower, wydaje mi sie, ze lubilabym na nim jezdzic. Tylko czy to cos da....?

Gość gość
Bilans kaloryczny ujemny i rower, efekt będzie.

Gość gość
Jeśli umiesz pływać to lepszy basen.

Gość gość
Tak, tylko na basen to cala wyprawa a jestem 4 miesiace po porodzie i jeszcze karmie piersia.....basen w kazdym razie odpada.

Gość gość
Polecam bieganie 3-4 razy w tygodniu. Rowerek tez ale najlepsze jest bieganie i areobowe cwiczenia a brzuch dodatkowo naprezac cwiczac

Gość gość
pierwszy raz slysze,ze od hula hop sie tyje w pasie:P hehe ja zawsze na nim cwiczylam no zawsze i mialam super talie, teraz po ciazy mam brzuszek i znowu sie zbieram do tych cwiczen ale mi sie nie chce, nie cwiczylam cala ciaze a dzicia tej juz ma 9m, no rozleniwilam sie:) ja hula hop polecam i to bardzo.

Gość gość
mam taki rower w domu i 3 miesiecznego syna, jezdze 2-3 razy w tygodniu po godzinie, tak jak Tobie rozeszly mi sie miescie brzucha w ciazy, w zeszlym tygodniu po raz pierwszy od porodu zmiescilam sie w ulubione jeansy( rozm 34), tak ŵiec rower dziala jak najbardziej

Gość gość
Ćwicz mięśnie brzucha po prostu, bez tego nie zgubisz "takiego " brzucha w życiu.

Gość gość
jak ma cwiczyc miesnie brzucha skoro miala rozejscie miesnia prostego w ciazy? wiecej szkody niz pozytku jej to przyniesie no chyba ze ma czas na fizjoterapeute 4 razy w tygodniu

Gość gość
Nie tyje się w pasie, tylko poszerza się talia, do tłuszczu dochodzą mięśnie. Po pierwsze zmniejszyć kaloryczność, oczywiście nie za dużo przy kp i po drugie ćwiczenia aerobowe np. rower stacjonarny.

Gość gość
Jeszcze dodam, że kp można uprawiać każdy rodzaj sportu, do koloru do wyboru.

Gość bobirobina
Przy zrzucaniu kalorii najważniejsza jest dieta. Więc najpierw powinnaś odwiedzić dietetyka który opracuje da ciebie najlepszą dietę. Potem kup sprzęt do ćwiczeń np. taki trenażer http://www.centrumrowerowe.pl/trenazery-rowerowe/rolkowe/p,trenazer-rolkowy-antares-t1000-ebon-100pln-tacx,19280.html i trenuj