Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać faceta, którego się ma w znajomych na fejsie?

Polecane posty

Gość gość

Jak poderwać faceta którego się ma w znajomych na facebooku, a w realu to za bardzo się go nie zna i nie widuje? Jakieś pomysły? Ale też nie nachalne

Gość gość
fotke ci.pki mu wyślij dziewico, jak nie w realu to może w biedronce stracisz z nim cnote:)

Gość gość
napisz do niego: Chyba mnie pamiętasz, pozbawiłeś mnie cnoty.

Gość gość
gość dziś SERIO?? Czy są tu jacyś normalni ludzie? Prosiłam o sensowną poradę... :(

Gość gość
zdecyduj się, chcesz mu dać czy nie

Gość gość
Jak to jak badz soba i okaz zainteresowanie jezeli mu sie spodobasz taka jaka jestez to on sie toba tez zainteresuje a jak nie to daj sobie spokoj.

Gość gość
No to jak się okazuje zainteresowanie na fejsie?

Gość gość
Rany ile ty masz lat?

Gość gość
15 3 miesiące lajkuje wszystko co on umieści i napisze i jeszcze się bardzo z tego śmieje a on nie daje zadnego sygnału

Gość gość
gość dziś Wystarczająco. Po prostu byłam jakiś czas w bardzo długim związku, i właściwie to nie wiem jak podrywać, jak okazywać zainteresowanie na fejsie :( Nie chcę zrobić jakiejś gafy...a facet też na fejsie wylewny nie jest i co mam lajkowac każdy jego post, to przecież jakieś takie idiotyczne się wydaje. Mi jak ktoś coś lajkuje to nie myślę o tym w kategoriach "o zalajkował mi zdjęcie, pewnie mnie podrywa"... Więc się pytam. gość dziś - Podszyw.

Gość gość
ma takie zdjęcie z plaży w slipkach gdzie widać , że ma dużego. bardzo mi tym zaimponował

Gość gość
gość dziś Oczywiście podszyw. Ktoś tu chyba chce aby okazać mu zainteresowanie, bo w rzeczywistości samotny, brzydki, i nudny...HA! Taka prawda tobą to nikt się nie zainteresuje....żal

Gość gość
Może właśnie komentarz pod wpisem, albo zdjęciem..hmmm jest jeszcze coś takiego jak zaczepka, przez większość facetów traktowana w stylu "zaczepie to może p******m"