Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ipi Ipi

Co myślicie o legowiskach dla kotów?

Polecane posty

Gość Ipi Ipi

Warto kupić czy raczej pozwolić kociakowi spać w łóżku?

Gość gość
moj jak byl maly spal w lozku, pozniej szukal sobie swoich miejsc. mozesz mu kupic legowisko, ale trzeba bedzie je pozniej przestawiac w miejsce, gdzie kot sobie wybierze.

Gość gość
Kot sam sobie wybiera legowisko. Lepiej zainwestowac w drzewko do sufitu - kot bedzie zachwycony.

Gość gość
kot spi gdzie chce , moj ze mna w lozku nie spi, ale spi czesto w swoim wiklinowym transporterze- ma kocyk tam

Gość ironkamonka
No z tymi kocurami to rzeczywiście różnie jest. Mój kot ze mną przeważnie śpi, ale ma swoje legowisko też: coś takiego: petstation.pl/legowisko-paczek-little-petface.html – czasem jak się tam położy, nie można go dobudzić przez cały dzień

Gość gość
wygodne legowisko to podstawa jest, niektórym się wydaje właśnie, że to zbedna rzecz, bo kot śpi na pralce, ale to błąd. legowisko jest potrzebne bo kot musi mieć swoje miejsce

Gość gość
warto.Moje koty śpią w legowisku w zimie a a latem na balkonie.Oczywscie po pewnym czasie im sie znudzi legowisko i znajdują sobie inne miejsce,wtedy ja po kilku dniach przekladam legowisko w miejsce gdzie aktualnie sobie znalazly spanie...zazwyczaj sie przepraszają i śpią w nim.

Kot też powinien mieć swoje miejsce do spania. Na łóżku myślę raczej nie ale to już jak kto kota wychowa. Są bardzo ładne domki w różnych rozmiarach do spania dla kotów i psów http://www.butik.zpazurem.pl/szukaj/domek#modal W sumie to coś takiego innego i nietypowego a w domu prezentuje się naprawdę fajnie i ciekawie. Myślę, że o czymś takim może pomyśleć właściciel każdego kota.