Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TU OPOWIADAMY SUCHARY!

Polecane posty

Gość gość

To ja zaczne: Rozradowany Jasio biegnie do mamy i krzyczy - mamo mamo! Ide z kolegami na dwor! :D - (mama na to) a co bedziecie robic? - (Jasio) a bezdomnych podpalac! XD - (mama) a to dobrze czapke zaloz! :)

Gość gość
Przychodzi transformers do zakladu ubezpieczeniowego i agent ubezpieczeniowy sie go pyta: dzien dobry! Chce pan ubezpieczenie na zycie czy na samochod?

Gość gość
Byl sobie rolnik ktory mial kury, ale ktoregos dnia zauwazyl ze jednej kury brakuje. Szukal jej 2 godziny, ale nie znalazl - wiec odpuscil. Nastepnego dnia znow zauwazyl ze jednej brakuje i tak sytuacja powtarzala sie z dnia na dzien wiec rolnik pomyslal ze to na pewno sprawka liska chytruska. Pobiegl do lasu i sie go pyta: - czy to ty lisku chytrusku ukradles moje kury?! - nie rolniku to nie jaaaaa (odpowiedzial trzesacym sie glosem lisek chytrusek) Sytuacja wciaz sie powtarzala wiec wqrwiony rolnik postanowil zastawic pulapke... Ukryl sie w kszakach i czekal. Tu nagle cos szybko wbiega do kurnika wiec rolnik szybko lapie za widly i biegnie. Wpada do kurnika a tu! ...Lisek chytrusek... - a wiec to ty lisku chrystusku kradniesz moje kury?!?! - nie rolniku to nie jaaaaa... - przestan pieprzyc lisku chytrusku cala mordke masz uje/bana w jajkach, oddawaj kurczaki! - ale rolniku to na prawde nie jaaaaa... ...a to byl on... :>

Gość gość
Wychodzi dwoch transformersow z pubu i jeden mowi do drugiego: to co skladamy sie na taksowke? :D

Gość gość
Wchodzi facet do sklepu i mowi: - dzien dobry, poprsze pol kilograma twarogu Koles dostaje placi i wychodzi, ale za chwile wraca i mowi: -wie pan co niech mi pan da jeszcze kg tego twarogu Dostal zaplacil i wyszedl, ale po chwili znowu wraca i mowi: -albo nie daj mi pan tu dwie reklamowki tego.twarogu Sprzedawca pomyslal ze ten koles to jest jakis nienormalny, ale dostal zaplacil i wyszedl. Po chwili wraca z taczka i mowi: - daj mi pan tu caly twarog jaki masz w sklepie! No to koles dostal zaplacil i wyszed, ale wraca za pol godziny i mowi: - PANIE! Daj mi tu caly twarog jaki masz w magazynie! A sprzedawca - ale panie kochany ja wiecej nie mam bedzie trzeba zamowic z mleczarni. - dobra zamawiaj pan. No to sprzedawca zamowil koles zaplacil i odjechal, ale wraca po godzinie i mowi: - PANIE!! DAWAJ CALY TWAROG JAKI MASZW MLECZARNI!!! No to razem ze sprzedawca zaladowali twarog na dwa tiry i razem pojechali. Tak jada juz dwie godziny sprzedawca sie zaczyna zastanawiac "do kad my jedziemy". Dojezdzaja do gigantycznej przepasci w dziurze, koles wywala caly twarog z tira pozniej z drugiego i po chwili obaj uslyszeli takie: amamamamama!!! - PANIE CO TO MA BYC DO CHOLERY?! Spytal sprzedawca, na co koles: - nie wiem, ale zaje/biscie lubi twarog. :)

Gość gość
ale sie usmialam z tego twarogu :D :D :D

Gość gość
Przychodzi kon do pubu i zamawia piwo: - dzien dobry poprosze jedna kolejke. Na co barman mu odpowiafa: - prosze bardzo 15 zl No i kon tak pije to piwo, a barman postanowil sie spytac: - wie pan, zadko tu widujemy gadajace konie ktore pija piwojak ludzie Na co kon: - pfff nie dziwne 15 zl za browara...

Gość gość
Co mowi batman do robina zeby wsiedli do batmobila?! Robin, wsiadamy do batmobila...

Gość gość
Idzie dwoch transformersow do pubu i jeden do drugiego mowi: sory stary ja dzis nie pije, jestem autem... :D

Gość gość
Byl sobie pewien drwal ktory rabal drzewa w lesie i ktoremu zona przygotowywala od 5 lat takie samo sniadanie z idealnie upieczonej buleczki idealnie posmarowanego maselka idealnej szyneczki idealnego serka i idealnie pokrojonego pomidorka. Ale ktoregos dnia drwa idzie do miejsca w ktorym zostawial od 5 lat sniadanie... A TAM GO NIE MA! Drwal zachodzil w glowe co jest grane. Przeciez od 5 lat kladzie swoje drugie sniadanie z idealnie upieczonej buleczki idealnie posmarowanego maselka idealnej szyneczki idealnego serka i idealnie pokrojonego pomidorka. Nastepnego dnia sytuacja znow sie powtorzyla i drwal spostrzegl ze na ma jego sniadania z idealnie upieczonej buleczki idealnie posmarowanego maselka idealnej szyneczki idealnego serka i idealnie pokrojonego pomidorka. No to nastepnego dnia drwal postanowil sie ukryc w krzakach i tak czeka a tu nagle nadlatuje o rzel i kradnie jego sniadanie z idealnie upieczonej buleczki idealnie posmarowanego maselka idealnej szyneczki idealnego serka i idealnie pokrojonego pomidorka. Wqrwiony drwal rzuca w niego toporem ale nie trafil! Nastepnego dnia postanawia znowu sie ukryc na orla ktory kradnie mu jego sniadanie z idealnie upieczonej buleczki idealnie posmarowanego maselka idealnej szyneczki idealnego serka i idealnie pokrojonego pomidorka. No i drwal sie ukryl tym razem ze strzelba nadlecial orzel i ukradl drwalowi jego sniadanie z idealnie upieczonej buleczki idealnie posmarowanego maselka idealnej szyneczki idealnego serka i idealnie pokrojonego pomidorka. Drwal strzela ale nie trafil wiec biegnie za orlem ktory ma jego sniadanie z idealnie upieczonej buleczki idealnie posmarowanego maselka idealnej szyneczki idealnego sera i idealnie pokrojonego pomidorka. Biegnie i biegnie tak za orlem az ten dolatuje do drzewa i otwiera jego IDEALNIE upieczona buleczke a nastepnie wyrzuca z niej IDEALNA szyneczke IDEALNY serek i IDEALNIE pokrojonego pomidorka. Zdziwiony drwal nie woerzy co robi orzel i zaczyna sie zastanawiac o co mu chodzi?! Orzel bierze jego idealnie upieczona buleczke z idealnie posmarowanym maselkiem zaczyna sie nimi nacierac i krzyczy: ale jestem poje/bany! Ale jestem poje/bany!

Gość gość
Idzie Jezus i prostytutka przez pustynie i nagle niespodziewanie sie spotykaja! Prostytutka krzyczy "o Jezus!" A Jezus krzyczy "o qrwa!!!"