Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

wesele chrzestnej...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Doradzcie..nie wiem co mam zrobi膰..nied艂ugo jest wesele mojej chrzestnej.Mia艂am i艣膰 z moim chlopakiem, niestety on mia艂 ostatnio bardzo duzo wydatk贸w i nie starczy mu teraz pieni臋dzy na zakup garnituru..ja bym bardzo chcia艂a i艣膰, bo to w ko艅cu moja chrzestna..ale wiadomo ze samej nie wypada i艣膰 a p贸j艣cie z inna osoba towarzysz膮c膮 tez odpada..jak myslicie co powinnam powiedzie膰 mxjej chrzestnej, jaki poda膰 pow贸d zeby wyj艣膰 z tego z "twarz膮"?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
g艂upia jestes, to twoja chrzestna. to co twoj chlopak nie ma zadnego garnituru? Kazdy facet powinien miec choc jeden. Co masz powiedziec no powiedz prawde nie przyjde bo moj chlopak nie ma na garnitur. 偶enada sama sobie dopowiedz jak to brzmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕eby wyj艣膰 z twarz膮 to powinna艣 i艣膰 sama lub z facetem. Je艣li facet nie ma garnituru to niech sobie pozyczy od kolegi czy brata. Teraz juz za 200 z艂 kupi fajny garnitur wiec niech wezmie kredyt lub pozyczy od rodzic贸w kase. Je艣li ty nie b臋dziesz uczestniczyc na weselu u chrzestnej daje g艂ow臋 ze ona nie b臋dzie u ciebie. Rodzina jest najwa偶niejsza i chocbys miala stan膮膰 na g艂owie to powinnas tam i艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To idz bez faceta. Powinnas isc bo jak nie pojdziesz to ona oleje tez twoje wesele i bedziesz zalowac. Ja tez mam taka zasade nie przychodzisz do mnie to ja do ciebie tez nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez chodze tylko do tych co byli u mnie. Jak kto艣 偶a艂uj臋 kasy lub mnie olewa robie to samo. Zreszt膮 wi臋kszo艣膰 tak ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba zartujesz-facet nie ma na garnitur? ty chyba nie myslisz powaznie o przyszlosci z taka ciap膮?? Drugi chlopak to by sie wogole wstydzil tak powiedziec. Poszed艂by pozyczyc od kolegi, brata albo kuzyna albo wypozyczyl chociazby za grosze. Teraz sa takie mozliwosci ze takie bujdy to sobie mozecie miedzy bajki w艂ozyc. Nikt mu nie kaze zaraz Armaniego kupowa膰. Poprostu wam sie nie chce isc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda wam kasy? Przyznaj ze tak. Na swoim 艣lubie tez b臋dziesz mie膰 mniej kasy bo chrzestna nie przyjdzie na bank

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mozesz sobie nie isc na slub kole偶anki a nie chrzestnej czy brata lub siostry . Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niech pozyczy od kogos bliskiego ew. idzie w koszuli, krawacie i eleganckich spodniach niech postara sie i ruszy 4 litery!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co za problem i艣膰 bez ch艂opaka? W ko艅cu idziesz do rodziny, b臋dziesz siedzie膰 z rodzina, a ta艅czy膰 chocia偶by z wujkiem! 艢ciemy o braku garnituru nawet nie skomentuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
SIEROTY bez kitu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A w kopert臋 takiej chrzestnej to najmniej ze 2 tys. Jak my艣licie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dwa to za ma艂o my艣l臋 ze pi臋膰 tysi臋cy b臋dzie w sam raz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10 zaraz. najpierw niech ida a dopiero o kasie mysla. nie wszyscy na kase patrza. ja glupia nie patrzylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Macie racje..chyba p贸jd臋 sama..proponowa艂am ze pozycze od mojego kolegi garnitur, bo s膮 podobnego wzrostu..ale twierdzi ze nie ma sensu, bo garnitur musi by膰 szyty na miar臋..on wogole nie lubi takiego typu imprez i wiem ze w g艂臋bi serca ni chce tam i艣膰 i m贸wi 偶ebym wymy艣li艂a jak膮艣 wymowie ..nie chce wymyslac, bo to b臋dzie podejrzanie wygl膮da艂o..ja chce tam isc, bo tego samego dnia s膮 chrzciny c贸reczki mojej mamy, wiec uroczysto艣膰 wa偶na..chyba postawie znak zapytania pod tym zwi膮zkiem..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chrzciny c贸reczki mojej chrzestnej tfu:-)

Udost臋pnij ten post