Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nudna i ludzie mnie nudza

Polecane posty

Gość gość

nie wiem po co zyje tak wlasciwie. nie umiem sie cieszyc. wiecznie udaje kogos innego, bo moje prawdziwe ja jest zbyt dziwne zeby ktokolwiek je polubil.

Gość gość
Ja jestem nudna dla innych,inni dla mnie ale ja się nie nudzę ze sobą. Lubię się.Myślę że w Polsce ciężko o wartosciowych ludzi

Gość gość
Popelniajcie samobojstwa

Gość gość
wiesz, rozwazalam to. jak juz nie bede mogla wytrzymac. to czemu nie. ale nie chce w meczarniach, w zyciu jakies tablety itp., podciecie zyl albo utopienie to najlepsza opcja. oczywiscie zartuje hehhe

Gość gość
*nie utopienie tylko zamarzniecie.

Gość gość
Ja lubię życie. Myślę że nie ma sensu się przejmować debilami. Ludzie sa nudni, w większości. Są egoistami,zarozumialcami, nie znają się na niczym. Więc uważam że należę do tego niewielkiego% który jest niedoceniany bo odstaje od tłumu. Dlatego ja stąd wyjadą niedługo. Najpierw na zachód a potem może do Chin albo na polkole poludniowa. Polacy są nudni i dretwi,puści nie potrafią się bawić wspólnie więc to nie ja jestem nudna tylko oni. Każdy debil marzy o tym żeby się schlac,poruhac.To nie dla mnie. Mam w d***e takie rozrywki. Ja lubię ludzi spokojnych i kulturalnych.