Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tej kiblo szczoty co wypisuje te brednie na murzynów

Polecane posty

Gość gość

Jak rodzice Cię robili w wannie to co lepsze spłynęło razem z wodą. F****ng slut.

Gość gość
Lubisz obciagac murzynom?

Gość cołko prowda
Tak, jak ktoś nie pała dziką rządzą obrażania ludzi o innym kolorze skóry niż nasz to znaczy, że im obciąga :o Szczyt kafeteryjnego debilizmu został osiągnięty

Gość gość
Nie mam męża Polaka pusty zakuty łbie bez krzty kultury właśnie takich jak Ty powinno się zamykać w getcie żeby młode pokolenie nie miało od kogo brać prostackiego przykładu.

Gość gość
Życzę Ci sciero żebyś kiedyś pojechała na Szpitalny Oddział Ratunkowy i żeby akurat Cię murzyn ratował pewnie byś wolała zdechnąć niż żyć z Twoim podejściem rasistko.

Gość gość
Pewnie lubi obciągać pały każdemu białemu nawet jak capi grunt że bialy.

Gość gość
Zycze ci sciero zebys kiedys przez przypadek trafila na taka fajna murzynska dzielnice, blagalabys aby zdechnac

Gość gość
Tak ciekawe to chyba bym musiała na misje do Afryki jechać debilko. Jak narazie mieszkam w Polsce i mi dobrze a Tobie życze jak masz córke żeby Ci za zięcia murzyna przyprowadziła:) i żeby jeszcze z nim dziecko miała.

Gość gość
,Pier.doli taka k****a i myśli, że błyszczy! Wyszła taka z obory dopiero co przerzucała gnój.

Gość gość
weź się człowieku ogarnij bo normalnie twoja brzydota oświeciła mój potężny mózg co wynosi właśnie twój iloraz inteligencji którego nie masz i jesteś na poziomie dwóch chomików po przeszczepie :P