Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wizażystka czy makijaż samodzielny.

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny proszę o doradzenie czy malować się w dzień ślubu samemu czy zainwestować w siebie i oddać się w ręce specjalisty?już sama nie wiem co robić, mogłabym się sama pomalować ale nie wiem wogole jakie mam cienie kupić i jamie kosmetyki jak bukiet będę miała w delikatnym różu i dodatki też będą takie. na codzień robię makijaż w brazach ale na ten wyjątkowy dzień nie wiem co będzie pasowało. co myślicie dziewczyny? proszę o rady

Gość gość
Lepiej się oddać w ręce profesionalistki, ale takiej prawdziwej, bo roznie to bywa. Ja po pierwszym próbnym bylam zalamana, ale juz druga pomalowala mnie przepieknie i makijaż utrzymal się calutka noc niezmieniony, pomimo tego że bylo mi goraco w tancu, to nic nie splymeło.

Gość anulana
jeśli nawet nie masz pomysłu na siebie, to lepiej iść do kogoś, kto będzie umiał doradzić :) najlepiej do absolwenta szkoły Fam :) lub sama się tam zapisz na kurs: http://fam-makeup.pl/ dowiesz się wszystkich praktycznych rzeczy :)

Gość gość
Zawsze można sobie zrobić kurs wizażu lub makijażu, albo już konkretniej samego makijażu ślubnego np w Artystycznej Alternatywie i wtedy możesz sobie sama robić lub komuś i jeszcze na tym coś zarobisz. Czasem warto mieć jakieś dodatkowe umiejętności zwłaszcza, że akurat makijażu potrzebuje każda kobieta.

Jeśli ma się na tyle umiejętności to można samemu;) a jak nie to lepiej do kosmetyczki, ale trzeba najpierw próbę zrobić, bo to, że ktoś jest kosmetyczką nie znaczy, że ładnie umaluje;)