Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biust 75A

Polecane posty

Gość gość
Gdzie napisała, ile ma w obwodzie BIUSTU?

Gość gość
Z obwodem sie nikt nie myli, bo jak sie kupuje mniejszy wg bra fittingu to jest zawsze na paczatku mniej wygodny niz taki ktory pasuje akurat, dlatego, ze jest scislejszy. Ten ktory od nowosci jest akurat jest wlasciwym obwodem i nie trzeba do tego specjalnie centymetra, jak nie ma pod reka.

Gość gość
Napisala ile ma pod biustem nie w biuscie. Slepa jestes czy udajesz, zenie widzisz? Jak pisze, ze nosi 75, to nie ma 70, bo 70 by ja cisnelo. 70 biora tylko te co juz wiedza o bra fittingu, reszta kupuje normalnie dopasowane, zeby bylo od poczatku wygodnie, bo nie mysli o pozniejszym rozciaganiu sie.

Gość gość
". 70 biora tylko te co juz wiedza o bra fittingu, reszta kupuje normalnie dopasowane" Boże, czytasz i nie grzmisz... :D

Gość gość
No bo tak jest. Jesli normalnie stanik z obw. 75 jest dla tego kogos komfortowy, to nie kupi 70, bo 70 jest z paczatku scislejszy. 70 kupuje sie swiadomie, wiedzac, ze mniejszy rozm. obwodu rowniwazy sie wieksza miska. Ktorej czesci nie rozumiesz? Nie masz juz nawet jak sie wybronic z tej twojej mega teorii, o staniku 70D dla autorki tematu.

Gość gość
matko, idź już spać albo się przewietrz... 70D było podane jako przykład obliczenia; autorce tematu nie można niczego zaproponować, bo nie znamy ich pełnych wymiarów; może jak je poda to wyjdzie 65F?

Gość gość
Nie odwracaj kota tylkiem. Kazdy widzi co wczesniej napisalas. Taki dalas przyklad, ze nawet nie potrafilas sie posluzyc swoimi super tabelami, ktorymi pozniej sie zaslanialas. Ja i bez tych tabel od razu wiedzialam jaki rozmiar bedzie dla autorki ok, bo mam prawie identyczny biust i obwod pod biustem. Nawet nie potrafisz sie przyznac do bledu. Dorosnij. W zyciu nie chodzi o to, zeby miec zawsze ostatnie zdanie, nawet jak sie upierasz przy totalnej glupocie. To nie podstawowka.

Gość anitakazmierczyk
A czy nie prościej jest sprawdzić sobie to samemu? :D Ja zawsze korzystam ze stronki Alles z rozmiarami i się ładnie sprawdza :) http://www.alles.pl/rozmiarowka/