Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na portalach randkowych sami zboczency, gdzie indziej poznac faceta ?

Polecane posty

Gość gość

:O

Gość gość
Na czatach muzycznych :)

Gość gość
a ja nie jestem zboczencem, a tez mam konto tam od niedawna ale mam wrazenie, ze kobiety tam, to same zdesperowane, albo malo atrakcyjne ciezko znalezc tam kogos atrakcyjnego fizycznie i wartosciowego duzchowo zarazem...

Gość gość
W realu :)

Gość gość
A po co chcesz poznawać? Zawsze Ci coś bedzie nie pasowało. A to brzydki, a to za mało zarabia, a to kwiatów nie kupuje.

Gość gość
ale jacy zboczeńcy? pedofile? zoofile? czy jacy? dlaczego faceta, który pożąda kobiety nazywacie zboczeńcem? Przecież nie ma w tym nic zboczonego.

Gość gość
gość dziś a ja nie jestem zboczencem, a tez mam konto tam od niedawna ale mam wrazenie, ze kobiety tam, to same zdesperowane, albo malo atrakcyjne ciezko znalezc tam kogos atrakcyjnego fizycznie i wartosciowego duzchowo zarazem... x a ty jestes atrakcyjny ?

Gość gość
z ogólnych opinii kobiet, chyba tak 187cm wzrostu, 80kg wagi - sylwetka usportowiona, ciemna karnacja, prosty nos, nieodstające uszy, brak piegów ;))) :)

Gość gość
gość dziś ale jacy zboczeńcy? pedofile? zoofile? czy jacy? dlaczego faceta, który pożąda kobiety nazywacie zboczeńcem? Przecież nie ma w tym nic zboczonego. x a normalny facet chce wachac spocone majki kobiety i ssac je? czy normalny facet chce sikac do buzi kobiecie badz chca by omu na sikala na twarz? czy normalny facet szuka kobiety by uprawiac z nia oral, anal i potem nara jakby nigdy nic? czy normalny facet rozbiera sie i wali sobie do kamerki umieszczajac to potem by inni ogladali w internecie? czy normalny facet wysyla zdjecia swoich genitaliow i podnieca sie przy tym? :O w internecie sa sami spaczeni zboczency zygam:O

Gość gość
ej, nie wszyscy tacy są - wypraszam sobie przeczytaj moje o gość dziś jesteś szczupłą, atrakcyjną kobietą?

Gość gość
normalny facet chce wachac spocone majki kobiety i ssac je? czy normalny facet chce sikac do buzi kobiecie badz chca by omu na sikala na twarz? czy normalny facet szuka kobiety by uprawiac z nia oral, anal i potem nara jakby nigdy nic? czy normalny facet rozbiera sie i wali sobie do kamerki umieszczajac to potem by inni ogladali w internecie? czy normalny facet wysyla zdjecia swoich genitaliow i podnieca sie przy tym? x Tak.

Gość gość
gość dziś normalny facet chce wachac spocone majki kobiety i ssac je? czy normalny facet chce sikac do buzi kobiecie badz chca by omu na sikala na twarz? czy normalny facet szuka kobiety by uprawiac z nia oral, anal i potem nara jakby nigdy nic? czy normalny facet rozbiera sie i wali sobie do kamerki umieszczajac to potem by inni ogladali w internecie? czy normalny facet wysyla zdjecia swoich genitaliow i podnieca sie przy tym? x Tak. x nie kazdy to robi, czyli to sa odstepstwa od normy, lecz sie:O

Gość gość
gość dziś ej, nie wszyscy tacy są - wypraszam sobie przeczytaj moje o gość dziś jesteś szczupłą, atrakcyjną kobietą? x tak

Gość gość
nie kazdy to robi, czyli to sa odstepstwa od normy, lecz sie x Poczucie humory masz na zerowym poziomie. To skaza, której nawet uroda nie zakryje.

Gość gość
a duży obrzezany penis?

Gość gość
Jesli dla ciebie autorko anal jest nienormalny, to wracaj do średniowiecza. Dla ciebie jedynie sluszny seks to pewnie taki po ciemku a dzidziusia przynoszą bociany.

Gość gość
gość dziś Jesli dla ciebie autorko anal jest nienormalny, to wracaj do średniowiecza. Dla ciebie jedynie sluszny seks to pewnie taki po ciemku a dzidziusia przynoszą bociany. x o***t sluzy do czego innego, lecz sie:O

Gość gość
o***t sluzy do czego innego, lecz sie X ty sie lecz, a ci/pa służy do sikania moherowa zacofana babo

Gość gość
kooootas tesz

Gość gość
pelno zboczencow

Gość gość
może sama tych zboczeńców przyciągasz? Dają zdjęcia z wywalonymi cycami i ustami w "dziubek" a potem się dziwią że tacy a nie inni mężczyźni do nich piszą :P

Gość gość
a to akurat goovno prawda. Ja mam skromne zdjęcia portretowe, żadnych cycków na wierzchu, opis zwracający uwagę na wartości intelektualne i duchowe, w metryczce zaznaczone że jestem wierząca, a i tak dostaję np. ofert y sponsoringu od niewyżytych napaleńców :o

Gość gość
A na jakim portalu jesteś? Bo też chciałam jakieś konto założyć, a nie wiem gdzie, wiec jaki mam omijać? a gdzie warto?

Gość PRZYSTOJNIAK _JAKICH_MAŁO
kobiety wy tylko marudzicie zamiast narzekać sami sobie wybierzcie faceta i zagadajcie do niego, a nie czekacie aż sie sami odezwą bo właśnie napalone zboki robią to najczęściej.

Gość gość
ja zagadywalam, wiekszosc mnie wysmiala, reszta odrzucila od razu

Gość gość
up@ a co im pisałaś? mi się nie zdarzyło jeszcze żeby mnie ktoś wyśmiał po napisnaiu wiadomości, zazwyczaj reagują pozytywnie, w najgorszym razi po prostu nie odpowiadają :)

Gość gość
Szukajcie w realu bo w Internecie będę zboczony może pisać do stu kobiet i wydaje się że stu jest zboczonych. Poza tym internet przyciąga popaprańców. Także przestępców, oszustów i innych takich. Każdy może udawać każdego, koszty zaczepienia kogoś żadne. Różne dziwadła robią tam tłok.

Gość PRZYSTOJNIAK _JAKICH_MAŁO
mam konto na portalu randkowym chyba ze 3 lata i ŻADNA kobieta sama nei zagadała

Gość gość
A masz zdjęcia, rozbudowany opis? Trzeba czymś zwrócić uwagę tych kobiet.

Gość gość
faceci szukaja seksu