Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na portalach randkowych sami zboczency, gdzie indziej poznac faceta ?

Polecane posty

Gość gość
portalach randkowych faceci szukaja zdrady, szukaja seksu bez zobowiazan a nie milosci

Gość PRZYSTOJNIAK _JAKICH_MAŁO
mam zdjęcia opis ? a po co chyba gdyby chciała porozmawiać to byłoby o czym na początek, a nie całą litanię na swój temat mam pisać obcym ludziom.

Gość Heniuś
Przy takim poziomie babskiej naiwności i głupoty aż dziwne, że nie ma jeszcze "cudownych tabletek", które za jedyne x PLN zapewnią ogrom książąt i królewiczów :) Zwalanie winy na portale randkowe, introwertyzm czy domatoryzm nic tu nie da :) Jak ktoś ma problem z relacjami międzyludzkimi to co z tego, że kogoś pozna jak i tak g..o mu to da :) Zrozumcie w końcu baby, że to nie związek ma podnieść wasz status tylko wy macie podnieść wasz poziom intelektualny, materialny, sportowy oraz etyczny by dzięki temu stworzyć szansę na udany, normalny związek.

Gość gość
PRZYSTOJNIAK _JAKICH_MAŁO: no to ja się nie dziwię, że nikt nie pisze, pewnie uznają cię po prostu za nieciekawą osobę. Jeśli ktoś nie chce lub nie potrafi sklecić kilku zdań o sobie i swoich zainteresowaniach, to bardzo kiepsko o tym człowieku świadczy. Kobiety bardziej patrzą na charakter niż wygląd, więc same zdjęcia wiele ci nie dadzą. Sam mówisz że 3 lata tam siedzisz i brak zainteresowania ze strony kobiet - to ci nie dało nigdy do myślenia?

Gość melicja4567
Moim zdaniem z takich portali nie zawsze cos dobrego wychodzi. Lepiej poznac ta osobe w realu i znac ja od poczatku. Nie martw sie przyjdzie w koncu ten czas tylko muszisz uwazac zeby tg nie zepsuc :)

Gość gość
A ja myślę, że z kimś poznanym przez portal warto najpierw ze 2 tygodnie pogadać żeby sprawdzić czy mamy o czym, troszkę poznać tę osobę i dopiero się spotykac.

Gość gość
żeby tak chociaż ogólnie wiedzieć, z kim mamy do czynienia ;)

Gość gość
up

Gość gość
Primo. Ale znawcy ja pie...olę :P JASNE, że na portalu i ogólnie w necie można znaleźć swoją drugą połowę; przerobiłam 2 związki w ten sposób, jestem w 3cim i nie mam powodu do marudzenia :p Zaraz mi wyskoczą leszcze z txtami -" o aż 2 się nie udały to potwierdza naszOM tezEM że internet i portale sOm z...ane" Goovno prawda! To czy ludziom się układa w związku, czy wychodzi zależy wyłącznie od nich samych i ich pracy, a nie metody zapoznania. Tak samo ludziom co się poznali w realu nie zawsze wychodzi i też się rozstają. Sprawa numer 2. Autorko nie przejmuj się roochaczami :) ja zawsze toczę z nich bekę. Śmiech i szydera uodparniają na takie patenty. Licz się z tym i zaakceptuj, że jest mnóóóóóóóóóóóóstwo niewyżytych kolesi, którzy będą składać propozycje wszystkim kobietom, absolutnie wszytskim. Po prostu należy ich pojechać szyderką albo olać i tyle :) Ze swojej strony polecam więcej luzu i podbijanie wirtualnie do kolesi bez krępacji. To nie muszą być zaczepki w stylu - hej zakochałam się, stwórzmy związek. Można przecież zgadać do kolesie neutralnie i zobaczyć, czy pociągnie gadkę :) co tracisz? Nic, a możesz zyskać.

Gość gość
Dobrze pisze gośc powyżej. Ja poznałam męża na Sympatii. To że sie rozwiodłam to juz inna sprawa :D ale jednak on szukał prawdziwego związku, do końca zycia a nie kochanki

Gość gość
Ja mam wrażenie, że tu na Kafe to ludzie sobie roją w główkach, że poznają swoją drugą połowę i będzie to magiczny, epicki moment niczym w filmie. Ona będzie szła ulicą, a wiatr rozwiewał jej romantycznie włosy i nagle wpadnie przypadkiem na Niego! I ich oczy spotkają się! TAM TAM TAAAAM! I nagle walnie burza i deszcz zmysłowo zmoczy ich znienacka i schowają się razem pod daszkiem jakiejś klatki schodowej. I wtedy On nieśmiało chwyci jej łapkę, a Ona uroczo i z wdziękiem omdleje w jego ramionach albowiem ciśnienie jej spadło (wiecie ta duchota przed burzą). Na koniec On zaniesie ją na swoją chatę na rękach przez ulicę i przenocuje ale ofkoz bez sexu bo karta przetragowa dla kobiety musi być :P Rano Ona spłoszona i zawstydzona jakby dała całemu miastu, z pąsem na obliczu ucieknie z mieszkania lecz zauważy, iż On zostawił jej swój numer w kieszeni płaszcza. I tak się zacznie.

Gość gość
"gość dziś Dobrze pisze gośc powyżej. Ja poznałam męża na Sympatii. To że sie rozwiodłam to juz inna sprawa smiech.gif ale jednak on szukał prawdziwego związku, do końca zycia a nie kochanki" Hej dzięki :) wiedziałam, że wreszcie ktoś mnie zrozumie. Bardzo mnie irytuje ta polska skłonność do FANABERII. Ma być pięknie, idealnie niczym z powieści ale zapytasz konkretnie - JAK? W jaki sposób można wg Ciebie poznać tę mityczną drugą połowę? Jakimi kanałami konkretnie? W jakich okolicznościach? To zero odpowiedzi albo jakieś głodne kawałki, że miłośc w czarodziejski, mistyczny sposób sama znajdzie :D Chyba Urząd Skarbowy prędzej znajdzie, niż miłość :D Ludzie błędnie podchodzą do kwestii parowania się. To czy trafimy dobrze to 100% przypadku. Jeżeli chcemy mieć w miare możnośc***artnera jakiego my pragniemy i jaki nam pasuje to musimy AKTYWNIE działać w tym kierunku, a każda metoda złowienia łącznie z netem jest dobra :) Kobiety. Mniej nieuzasadnionego wstydu więcej aktywności, szukanie idealnego Księciunia to kompleksowa kampania wojenna, gdzie trzeba wykorzystać zarówno piechotę, jak i lotnictwo, artylerię, marynarkę oraz służby wywiadowcze :)

Gość gość
moze masz za malo miesni?

Gość gość
może jesteś brzydki?

Gość gość
Dziwne.

Gość mr mysterious
ej, nie wszyscy tacy są - wypraszam sobie przeczytaj moje o gość dziś jesteś szczupłą, atrakcyjną kobietą? x tak >>klamiesz. taki nie muszą się wystawiać na pólce chyba że jesteś bardzo stara to zrozumiałem w przeciwnym wypadku masz nieobiektywne wyobrażenie o sobie samej.

Gość gość
portale randkowe to syf, nie polecam :o

Gość gość
oni to klamcy na tych potalach! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=Nrj0DpwIPD4

Gość gość
A ja powiem tak jeśli o portale chodzi: trzeba przerzucić tonę g/ó/w/n/a aby znaleźć diament :) Ja już swój znalazłam, powodzenia dziewczyny!

Gość gość
up!

Gość gość
ładnych kobiet na portalach randkowych jest tyle co kot napłakał, sorry, ale te kobiety co tam konta zakładają to chyba rzadko patrzą w lustro

Gość Zwyczajny_Inżynier
Temat jest niestety bardziej skomplikowany i chodzi o to że obecnie kobiety nie potrzebują już facetów, tylko im się wydaje że potrzebują bo taki wzorzec z domu wyniosły, bo myślą co powie rodzina jak się do któegoś tam roku życia nie hajtnie, bo czasem jej troche samotnie - ale tylko chwilowo bo kobiety są z natury b.społeczne i mają 1000 koleżanek a jak zechcą to i 2000 kolegów. Tak więc faceci szczególnie przeciętnej urody (nie mówie o jakiś ektremach, po prostu przeciętni) mają coraz mniejsze szansę na normalny związek. Nie ważne jak poznacie kobiete i tak sie to rozpadnie z b. dużym prawdopodobieństwem. Chodząc po portalach randkowych widze wciąż te same twarze od lat. One już są uzależnione od bycia np. na takiej Sympatii, i nie szukaja tylko oglądaja sobie facetów, mają z nich ubaw, czasem zaczepią by poflirtować lub popisać ale nic więcej nie chcą - nawet jeśli piszą że chcą. Żadna z nich się ze mną nie spotkała mimo że jestem facetem na poziomie, inżynierem, pracuje deklaruje wprost że chce stałego związku.. Ale to widać dla nich nudne, i wychodzi że one wcale nie chcą sie spotkać. Takie czasy nastały - media reklamują na każdym kroku feminizm, genderyzm, pokazuje sie w filmach lesbijki, gejów itp. Teraz taka nienormalność stała się modna. Nie dziwcie się Panowie że nie możecie kobiety sobie znaleźć, media i władza ciężko na to pracują! Smutne to ale cóż, na dodatek dochodzi do tego statystyka, że rodzi się więcej facetów niż kobiet. Ja już zaczynam odpuszczać sobie Polske i Polki, myślę o emigracji do Azji. Pozdrawiam.

Gość gość
W AZJI wcale nie ma lepiej. Chiny mają 22mln kawalerów. Indie i Pakistan aż kipią od testosteronu. W krajach takich jak Tajlandia, Kambodża czy Filipiny panuje epidemia AIDS, a są to jedyne azjatyckie kraje, gdzie jeszcze można znaleźć wolne i chętne dziewczyny.

Gość gość
13,01 Faceci tez chyba w domach luster nie maja. Do tego nie ciekawą osobowosc-na takie cos żadna nie reflektuje :P

Gość gość
facet to nie clpka, ładny być nie musi

Gość gość
up

Gość gość
Nie zboczeńcy tylko faceci chcący sexu. Albo dziwadła, które tylko chcą sobie popisac aby sie dowartościować

Gość mar77 niepelnosprawny
Ciekawe czy jest tutaj kobieta, ktora popisalaby z niepelnosprawnym facetem ? Moze blizsza znajomosc po czasie ? Dam sobie reke uciac ze taka sie nie znajdzie .... Ale dla odwaznych Kobiet ktore zechca napisac pozostawiam emeil kodikodi23@o2.pl

Gość gość
Gość 12:53 No to jak po prostu chcą seksu, nie mogą napisać KULTURALNEJ wiadomości, że interesuje ich romans bez zobowiązań? Musze rzucać obleśnymi, chamskimi tekstami albo wysyłać zdjęcia swoich ptaków? Tym samym pokazują zupełną nieznajomość kobiecej psychiki, nawet tę kobietę która jest też zainteresowana seksem, coś takiego najwyżej zniesmaczy i obrzydzi.

Gość gość
up