Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niezadowolona z fryzury

Polecane posty

Gość gość

byłam na farbowaniu i strzyżeniu i jestem załamana. chciałam ładny brąz z blond ombre a zrobiła mi ciemne z pasemkami w kolorze taniego blondu. o ile to w ogóle blond. w odrazu dodam że babka nie jest jakaś beznadziejna. wiec tym bardziej nie rozumiem. byłam przekonana ze oddaje się w dobre ręce. nie wiem co teraz

Gość gość
wiele mogłabym ścierpieć, ale pasemek nigdy. nie miałam, nie lubię. i jeszcze te kolory. chce mi się wyć.

Gość gość
moglas powiedziec jej od razu,ze nie o to prosilas. ja tam od razu daje do zrozumienia,ze nie na taki kolor przyszlam mimo iz obszernie wytlumaczylam wraz z instrukcja obrazowa(zdjecie). nie wychodze od fryzjera poki nie wygladam tak jak chcialam

Gość gość
A ja jestem taka ze tak nie umiem. tzn jak juz byłam w domu i stwierdziłam ze ciężko mi się nawet na ulicy pokazać to Zadzwoniłam i spytałam czy można to poprawić. mam poczekać tydzień dwa bo ten kolor się jeszcze zmieni itp. nie wiem sama czy iść bo nie wiem co będzie po poprawce i jak włosy zareagują jak je pp tyg znów pofarbuje. mam dość słabe

Gość gość
a mnie raz przeciągnęła balejaż i zamiast ciepłegoodcienia dała chłodny ,nie zapłaciłam ,powiedziałam że jeszcze ona mi zapłaci,nie dawajcie sie kobiety,teraz byle kto otworzy wielki salooon fryzjerski i zgrywa znaffce

Gość gość
Tylko ta co mi robiła włosy, właśnie ładnie robi. widziałam zdj innych klientek. temu jestem w szoku dlaczego u mnie zrobiła coś tak odbiegające od tego co chciałam.

Gość gość
ktoś wie jak włos zareaguje po tygodniu kolejnego farbowania no i czy da się to uratować? czy z tego dość ciemnego brązu i blond pasemek da się zrobić jasny brąz z blond ombre?

Gość gość
czy tutaj tylko na debilne tematy ludzie się wypowiadają?

Gość gość
up

Gość gość
Jezeli to bedzie zwykle farbowanie to wlos nie powinien ucierpiec mocno, gorzej jesli fryzjer zdecyduje się na kolejne rozjasnianie. Jezeli nie podobaja ci się pasemka to raczej pomoze pokrycie tych wlosow jednym kolorem ale nie do konca bedzie to sobre ktorego oczekiwalas

Gość gość
Moim zdaniem powinnas isc do tego salonu, przedstawic na spokojnie co ci sie nie podoba i dlaczego ten efekt nie spelnia twoich oczekiwan i zapytac, jakie sa mozliwosci poprawienia koloru, jest ich sporo i sposrod nich wybrac jedna opcje

Gość gość
stwierdziłam ze przemecze sie z tym kolorem i odczekam 3 tyg minimum. kolor trochę zejdzie i włosy odpoczna. boje się tam wracać, ale skoro włosy spartolila to niech je teraz poprawia. gorzej jak za drugim podejściem będzie gorzej. wtedy nie wiem

Gość gość
Tylko ze po 3 tyg nie uwzglednia ci reklamacji i bedziesz placic za kolejna usluge, a idac w to samo miejsce nie masz gwarancji, ze tym razem wyjdziesz zadowolona

Gość gość
to jest jakiś termin po reklamacji na poprawkę?

Gość gość
Oczywiście, przeciez po 3 tyg kolor wyglada inaczej, zalezy od pielęgnacji która stosujesz itp, fryzjer nie bedzie w stanie ocenic czy sama czegos nie zrobilas na nich. Powinnas pojsc od razu i powiedzieć, ze to nie jest efekt jakiego oczekiwalas.

Gość gość
tej fryzjerce powiedziałam ze kolor mi nie odpowiada i ona stwierdziła że mam poczekać tydzień dwa i jeśli nadal będę na nie to mam wrócić. A jakbym przyszła po 3 tyg to chyba problemu nie powinno być. chce tak zrobić ze względu na cienkie włosy, aby ich bardziej nie osłabiać. tylko nie wiem czy tyle wytrzymam bo patrzeć na siebie nie mogę

Gość gość
Te 2 tyg i tak nie zrobia jakiejs duzej roznicy, popros o koloryzacje poltrwala jezeli boisz sie o stan wlosow i zadbaj o nie porzadnie

Gość gość
A ta poltrwala to pokryje te pożal się Boże pasemka?