Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja też nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Bo mam w sobie blokady, które trzymają mnie przed wykonywaniem tego pierwszego kroku. Myślę jednak, że jeśli w końcu się przełamię to nie będzie problemu. To znaczy przekonany jestem, że dziewczyny te nieco brzydsze mógłbym mieć od zaraz, bez większego wysiłku, problem w tym, że mam większe oczekiwania. Bardzo lubię luksus. Lubię dobre eleganckie samochody. W przyszłości widzę się na stanowiskach kierowniczych, dyrektor, prezes i wiem, że mam ku temu aspiracje. Jestem fanem filmu "tylko mnie kochaj" z pozoru głupia komedia romantyczna, ale postać Michała (odgrywa Zakościelny) była moją jedną wielu inspiracji. A filmowa Michalina (Julka Wróblewska) w tym filmie jest tak urzekająca, że aż brak mi słów. Chciałbym mieć taką córkę :D Poza tym dbam o siebie, 4 razy w tygodniu jestem na siłowni, 3 razy na basenie. Mam fioła na punkcie swojej sylwetki, mam 186 cm wzrostu. Powiem tak, jestem idealnym kandydatem dla kobiety, która szuka partnera do poważnego związku, założenia rodziny. Jestem człowiekiem odpowiedzialnym, dobrze zarabiam. Bardzo lubię dzieci - z wzajemnością :) Wszystkie dzieciaki w rodzinie uwielbiają mnie i to jak się z nimi wygłupiam :D Chciałbym mieć dwójkę dzieci :) Minimum. Poza tym pochodzę z konserwatywnej w wychowaniu rodzinki, gdzie moi rodzicie od lat darzą się duża miłością i są przykładem wzorowego małżeństwa. Mnie nie interesują związki przelotne, przypadkowe znajomości z klubów, uczelni i innych.

Gość gość
Uzupełnij dane. Zapomniałeś o CV i liście motywacyjnym.

Gość gość
Powiem Ci tyle, że jestem z Krakowa...

Gość gość
Włosy na jajkach masz, czy golisz?

Gość gość
CV oszkaa możesz pokazać Ty, bo jak wynika z opisu to ja przed wykonaniem pierwszych kroków będę decydował czy mi się spodobasz a nie odwrotnie :)

Gość gość
Dobrze, że jesteś ambitny, wymagania masz minimalne, ale z tego co o sobie napisałeś nie jest interesujące ile razy w tygodniu siłownia i basen,ale ile razy w tygodniu bierzesz kąpiel, albo prysznic, wspomniałeś, że dbasz o siebie, chciałabym wiedzieć w jakim stopniu.:D

Gość gość
Na pytania prymitywne (włosy na jajkach) zamierzam nie odpowiadać.

Gość gość
Nie masz poczucia humoru. Z opisu też nie wychodzisz na fajnego faceta, ale na wymoczka i narcyza. Lipa panie, lipa.

Gość gość
Kochana prysznic po każdym treningu na siłowni, po basenie również. Potem nie śmierdzę, dodatkowo lubię perfumy. Moje ulubione zresztą to Chanel allure homme sport.

Gość gość
To jesteś idealny:D

Gość gość
Poczucie humoru mam, co widać w moich relacjach z dziećmi :)

Gość gość
I tak sądzę, że mogę być postrzegany jako ten idealny dla wielu kobiet, problemem jest młody wiek oraz psychika, mam kilka problemów w środku siebie. Po wyzbyciu się tego mogę wszystko, mogę osiągnąć stan szczęścia do końca życia :D Damy rade :D

Gość gość
Nie zrozum mnie źle, nie pisze tego żeby Cię obrazić, ale w mojej ocenie wychodzisz bardzo kiepsko. Totalnie niemęsko. Ale pewnie znajdziesz takie którym zaimponujesz, bo każda potwora znajdzie swojego amatora.

Gość gość
Dlaczego jestem niemęski? Dodatkowo nie chwaląc się, nie wiem czy nie odkrywam w sobie cech "alfa". W innych facetach dostrzegam strach kiedy patrzę im w oczy. W sumie jest to dla mnie dziwne i nie nadużywam tego, staram się, zwłaszcza, że byłem wcześniej dosyć nieśmiałym zamkniętym w sobie człowiekiem...

Gość gość
Witam

Gość gość
. zadne bzury wstylu bloady cy inne perdy mnie ne dotyczą ponieważ ja tak się jakoś zadziało że przez ostatni czas nie małam okazji ku temu by być w związku z jakims mężczyzną... i tyle... poprostu ... nic nadzwyczajnego