Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerwanie błony dziewiczej u lesbijki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem. A mianowicie jestem lesbijką i nigdy nie współżyłam z chłopakiem. Dlatego też gdy rozpoczęłam współżycie z dziewczyną nie spodziewałam się bólu, krwawienia ani nic z tych rzeczy. Raczej ciężko było mi uwierzyć żeby palcami przerwać błonę dziewiczą (analogicznie sytuacja z używaniem tamponów). Przy pierwszym razie czułam lekki ból, ale tak jak się spodziewałam krwawienia nie było. Miałam wtedy 19 lat, i od tego pierwszego razu przez następne 2 lata uprawiałam seks jeszcze jakieś kilka-kilkanaście razy. Mój problem polega na tym, że po tych dwóch latach najnormalniej w świecie znów współżyłam z dziewczyną i tym razem zaczęłam krwawić po stosunku (nie używamy żadnych zabawek, chodzi tylko o penetrację palcami). Odczułam minimalny ból, następnego dnia byłam też trochę obolała. Początkowo pomyślałam, że to miesiączka, bo czekałam już na okres. Jednak byłam tylko pokrwawiona trochę przy stosunku i krwawienie utrzymywało się tylko jakieś parę godzin po(nie było zbyt wielkie). Później ustało i dopiero po 3-4 dniach dostałam okres, normalny jak zawsze. Moje pytanie brzmi - czy jest możliwe żeby palcami przerwać błonę dziewiczą i jeśli tak, to czy mogło dopiero nastąpić to po którymś z kolei razie? Czy po prostu mam coś z okresem i zaczęło się delikatne plamienie po czym po tych 3-4 dniach dopiero normalnie dalej miałam miesiączkę(dodam, że nigdy tak nie miałam, żeby mieć jakieś plamienia a później okres)? Proszę o odpowiedź, bardzo mnie to nurtuje. Z góry dziękuję.

Gość gość
my tu nie jestesmy EXPERTAMI od lesbijek i krwawienia. My tylko wiemy jak sie ma normalny stosunek plciowy,miedzy kobieta i mezczyzna. Moze Pravik 24 lata cos wiecej wie na ten temat?zapytaj go?bo on jest naprawde naprzod ze wszystkimi wiadomosciami.Pravik wie wszystko.

Gość gość
Moja odpowiedź. Można palcami przerwać błonę dziewiczą, miałam kiedyś koleżankę, której chłopak włożył głęboko palce i przebił błonę dziewiczą miała krwawienie i ból.

Gość gość
znajdz sobie faceta:-)

Gość gość
Nie kpij, jeżeli jest lesbijką to facet jest jej nie potrzebny. Trochę wyrozumiałości, słyszałam że miłość dwóch kobiet jest piękna

Gość gość
Tak,tak,Pravik będzie wiedział,mimo, że jest prawikiem jest w tych sprawach najlepszym ekspertem.

Gość gość
Dlatego nawet lesbijka powinna zrobić to chociaż raz z facetem, żeby pozbyć się błony, a potem tylko palcami się zabawiać.