Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość07

worki pod oczami: jak się pozbyć?

Polecane posty

Gość gość07

Słuchajcie mam poważny problem. Jakiś czas temu pojawiły mi się worki pod oczami i nie wiem co zrobić żeby one zniknęły. Nie są to jakieś cienie, które można zakorektorować, ale okropne, wypukłe "poduszki". Poradźcie mi jak się tego pozbyć bo jak czasem patrzę w lustro to odechciewa mi się wychodzić i pokazywać światu.

Gość gość
Maseczki, makijaż itp.

Gość gość
Koniecznie idź do kosmetologa, który powie Ci jak pielęgnowoć okolice oczu i dobierze odpowiednie kosmetyki dla Ciebie. Też miałam taki problem jak Ty, ale jestem po serii zabiegów botolift i wreszcie wygladam tak jak powinnam :) Polecam wizytę w salonie www.beautypremium.pl w Poznaniu mają bardzo duży wybór zabiegów pod oczy.

Dobre efekty przyniesie delikatny masaż okolic oczu, przydatny jest pokrojony w plastry surowy ogórek lub ziemniak,herbata z lipy czy rumianku przykładane na oczy w formie kompresu. Oczom z sinymi podkówkami ulgę przyniosą kremy, w których składzie znajduje się babka lancetowata, arnika górska czy kasztanowiec zwyczajny.

Gość gość
Kiedys czytalam o sposobach na pozbycie sie workow na blogu azjatyckiego cukru. Moze tam zajrzyj. Jesli chodzi o kremy- moze cos z kolagenem albo peptydami i jakis fajny masaz :)

Gość gość
Może sppiieeerdalaj, spamerska KUUURVO??? :o

Gość Jacek111
W wieku 50 lat postanowiłem zoperować sobie wory pod oczami, ostatecznie zdecydowałem się też na powieki górne. Zabieg wykonał dr. Wysocki z Polanicy Zdroju, efekt bardzo dobry, polecam.

Gość ddinka
Mam ten sam problem, kupiłam ostatnio krem pod oczy z Eveline rozjaśniający i przy regularnym stosowaniu jest już trochę lepiej, zmieniłam też krem do twarzy. Rano muszę niestety je trochę tuszować korektorem, dobrą metodą jest też nałożenie o ton ciemniejszego podkładu - są mniej widoczne.

Gość gość
to chyba cos z watroba albo nerkami? masz chore nrki albo watrabe chyba skoro robia sie worki

Gość gość
Mi moja kosmetyczka poleciła serum Luminesce i jestem bardzo zadowolona. Kupuję go już od 3 lat i po workach pod oczami ani śladu, zniknęły też cienie, które wcześniej musiałam ukrywać pod gruba warstwą korektora. Polecam ten produkt, jest rewelacyjny, u mnie sprawdził się w 100%. Ja kupuję go na tej stronie www.mkap.jeunesseglobal.com/pl-PL