Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała sie trzęse jak o tym myśle

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj spotkalam jakiegos dziwnego typa.. może jestem przewrażliwiona , a może to był jakis psychol czy zboczeniec. Jak przechodzilam przez miasto to ten facet mnie minął i powiedzial "ale ciemno już ", a potem pare minut pozniej jak szlam przez osiedle to patrze a on wyłonił sie z jakiegos zakrętu i szedł za mną.. odwrocilam sie a on sie usmiechnal. Przyśpieszyłam, bo wiedzialam ze niedaleko jest parking i tam powinna ochrona siedzieć. Doszłam tam, stanęłam przy tym parkingu i udałam że rozmawiam przez telefon że mówie komus gdzie jestem i że czekam już na niego, ale ten facet poszedł. A za chwile.... ja juz chcialam isc , wychodze za zakręt a on tam stoi i się na mnie patrzy... Jeju aż mam łzy w oczach jak sobie przypominam :( Już serio wyobrazalam sobie najgorsze, zaczelam gadac do tego telefonu znowu , i on nagle wszedl na parking , ale od razu pomyslalam ze to zmyłka taka i że wyjdzie druga stroną przez bramę , więc jak tylko wszedl to udalam ze niby jeszcze czekam , i po chwili zaczelam szybko biec, noi potem patrze a on rzeczywiscie wyszedl drugą stroną bramy.. ja juz bylam dosc daleko, odwrocilam sie , spojrzalam na niego, on szedl jeszcze moja strone , potem stanal , patrzyl sie chwile i zawrócił. A ja potem już szłam z kluczami w ręku i odwracalam sie co sekunde

Gość gość
Nie umiem tego wytłumaczyć , ale od początku czułam,że z nim jest cos nie tak. Takie coś da sie chyba wyczuć , wiedzialam ze ma złe zamiary. Spotykały już mnie inne sytuacje , też ktos czasem za mna szedl , itd, ale nigdy nie czulam takiego dziwnego uczucia jak wtedy. To było przerażające

Gość gość
było

Gość gość
na chuj to powtarzassz tyle razy ? malo Ci w tamtym temacie psychopatko ? Czy moze Ty jestes jakims pedofilem i szukasz wrażen i takie opowiadania Cie jarają ? Od tego są odpowiednie służby, i to juz nie są żarty. Skąd moge wiedzieć czy nie jestes psychopatą jarającym sie takimi opowiadaniami ? Rozne są dewiacje.

Gość gość
Kobieta, co ją Richard Ramirez zmasakrował młotkiem też opowiadała, że szła z nim i jak z nim rozmawiała, to czuła, że coś z nim jest nie tak. Ludzie mają instynkt, on zanika, ale jakieś śladowe jego ilości zostają, pokazują się właśnie w takich sytuacjach.

Gość gość
Po co na mnie tak naskakujecie, pisał w tej sprawie rano, a teraz chciałam napisac bo mnie to jakoś męczy :( Przypomina mi sie jego ry j i ten dziwny uśmiech , brrrrr

Gość gość
trzeba bylo zglosic na policje. Skoro naprawde jest z nim cos nie tak to mogl zrobic cos innej osobie!

Gość gość
Ale nic Ci nie zrobił to co stękasz ? sledzi Cie , nęka ? To idź na policje. A nie spamuj kafe, co cchesz jeszcze uslyszeć / przeczytac ?

Gość gość
boje się, pisze bo potrzebuje z kims o tym pogadac, nie moge powiedziec o tym nikomu znajomemu ,bo już raz mnie op**iep**rzyli za to że wracalam sama w nocy, noi mieli racje a ja mam teraz nauczkę. Najgorsze jest to,że ten facet pewnie mieszka na osiedlu obok bo to tam się zdarzylo, no albo gdzies w miescie , i jeszcze moge go kiedyś spotkać. Jestem pewna że cos było z nim nie tak, jak wrocilam do domu i spojrzalam w lustro to byłam aż cała biała.

Gość gość
autorko- wiesz co to policja?? Jak tak to przestan jeczec tylko idz i to zglos

Gość gość
Tak pójde na policję i powiem jakiś facet szedł za mną w nocy i miałam dziwne przeczucia jestem pewna ze coś jest z nim nie tak i że udało mi się cudem wrócić cała i zdrowa do domu, a teraz go znajdzcie i zamknijcie za to... Moja kolezanka już raz zgłosiła na policję że pod blokiem stoją pijane chłopaki i ją zaczepiają a jeden z nich trzymał ją za reke i chciał siłą wsadzić do samochodu, a policja jej odpowiedziala ze to takie zaloty i żeby nie przesadzała bo sama tez pewnie wypije czasem i sie śmiesznie zachowuje

Gość gość
ja prdl! to k***a siedz i placz

Gość gość
dobra nie krzycz :) Ide spac nie bede juz o tym rozmyslac,na swiecie jest po prostu coraz wiecej psycholi

Gość Heniuś
"To było przerażające", "Cała sie trzęse" - wyglądasz mi na typ ofiary, zrób sobie specjalny test. Jeśli jesteś ofiarą, to albo musisz unikać ryzykownych sytuacji, albo popracować nad sobą. Nie możesz pozwolić na to, żeby na dzielni jakiś kolo tak się zachowywał, następnym razem krzyknij z całej siły "a w pi..ę k..a chcesz?" i odepchnij go. Tacy kolesie są w 99% tchórzami i każde zachowanie nie pasujące do ich wizji "idealnej ofiary" ich spłoszy.

Gość gość
kup sobie pistolet na allegro i następnym razem go po prostu zastrzel

Gość gość
kiepski kryminalik

Gość _radek84
na allegro nie kupisz, ale ja mogę Ci pomóc autorko jak zechcesz, jeżeli jesteś z Krakowa lub okolic to napisz, a ja "zajmę" się tym kolesiem

Gość gość
Nie wracaj sama. Ja kiedyś taka sytuacje mialam, w dodatku mnie obmacał i by zgwałcił, tylko udało mi się podbiec do domofonu i zadzwonić po wszystkich numerach, wtedy sobie poszedł. Dodam, ze bylam odwieziona przez kolezanke autem i tylko szlam z parkinku jakieś 200 metrów, chore..