Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mężczyźni kochają za charakter

Polecane posty

Gość gość
facet ktoremu chce sie ****** (kochać za "charakter")powie wszystko co mu ślina na język przyniesie i zrobi wszystko co się da by dobrać się do psity i przer***ać ... taka prawda

Gość gość
"facet ktoremu chce sie ****** (kochać za "charakter")powie wszystko co mu ślina na język przyniesie i zrobi wszystko co się da by dobrać się do psity i przer***ać ... taka prawda" No tak, sporo w tym prawdy, chociaż czasem im się nie udaje ;) Ja kiedyś usłyszałam, że kocha mnie za moją pupę i piersi i to chyba miało być takie szczere, romantyczne wyznanie w jego mniemaniu :D

Gość gość
"kocha mnie za moją pupę i piersi" .... pewnie jak byś mu awanture zrobiła to (co mu ślina na język przyniesie) powiedzał ze kocha cie za charakter a w nocy przer***ał :D

Gość gość
"facet ok 30 moze sie smiało pochwali przynaj z 15-20" To ty latasz za roohaczami Zwykle facet ma jedną,max dwie i zwykle dziewczyna,żona ma kogoś albo iluś tam przed nim Teraz to od kobiet nic się nie wymaga;ani urody,ani dziewictwa i cnotliwości

Gość gość
facet ktoremu chce sie ****** (kochać za "charakter")powie wszystko co mu ślina na język przyniesie i zrobi wszystko co się da by dobrać się do psity i przer***ać ... taka prawda" To czemu zwykle to facet jest ładniejszy w związku?

Gość gość
gość dziś gdzie niby??!! bo chyba nie w Polsce

Gość gość
facet ktoremu chce sie ****** (kochać za "charakter")powie wszystko co mu ślina na język przyniesie i zrobi wszystko co się da by dobrać się do psity i przer***ać ... taka prawda tak było, jest i tak będzie

Gość gość
cięzko takiego spotkać

Gość gość
nie wmówisz mi chuuju że facet ktory zostawia swoją żone dla mlodszej, ładniejszej kocha ja za charakter

Gość gość
"kocha mnie za moją pupę i piersi" .... pewnie jak byś mu awanture zrobiła to (co mu ślina na język przyniesie) powiedzał ze kocha cie za charakter a w nocy przer***ał smiech.gif xxx awantury nie było, za to zanotowałam sobie w pamięci te informacje :D ale pewnie tak by było, obiecanki że to nie tak, to inaczej, jestem taka fajna, oczywiście ;)

Gość gość
Dla młodszej i ładniejszej zostawia zwykle bogaty super samiec swoją beznadziejną żonę

Gość gośćiowa
gość wczoraj 20:24 Wyjątki zawsze się zdarzają, ale są rzadkie....a ludzie mają tendencję do uogólniania na postawie zjawisk częściej występujących:)