Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o deklaracji córki p.Dudy Jak dla mnie to tylko chwyt wyborczy

Polecane posty

Gość gość

z tą jej cnotą która ma zostać oddana jeno jedynemu mężowi :classic_cool:. Jak wiadomo człowiek ciekawski, zaznać chce życia. no chyba ze ona znajdzie se męża który pozwoli jej pukać się po ślubie z innymi facetami by zaspokoić swoją ciekawość..

Gość gość
oj przestań , co Cię obchodzi życie kogoś ? niech robi co chce, byle miała męża przystojnego i o prawicowych poglądach :)

Gość ołłłł jeeeeeee
:(.... który będzie zabierał ją na orgieee

Gość chwyt wyborczy
by głos na tate oddali podobni popaprańcy zakłamani jak ona... NIE JEST JUŻ DZIEWICĄ NA 100%

Gość gość
wiadome ze chwyt wyborczy , jaka normalna diewczyna w jeje wieku p******i publicznie takie rzeczy

Gość gość
jeśli to prawda, to po prostu ma małe libido i tyle. Ale, żeby się tym afiszować i informować o tym media, to za bardzo normalne to nie jest. Ale skoro to studentka prawa katolickiego, to widać od zarania wie, że seks tylko w celu spłodzenia potomka a inny to grzech :D

Gość Jakby nie było na
nieudanych związkach i seksie przedmałżeńskim się rozwijamy :classic_cool: uczymy na porażkach i doskonalimy nasze seksualne umiejętności :classic_cool:

Gość gość
Możecie się wyzłośliwiać, ale prawda jest taka, że ładna dziewczyna z dobrego domu jak Kinga Duda może sobie przebierać w partnerach i niejeden kafeteryjny prawik poszedłby do ślubu nawet jutro. To są inne sfery: ona ma hajs, wykształcenie, bliskich ludzi na stanowiskach i naprawdę chłopa nie potrzebuje: moze wyjść za kogo zechce.

Gość jakby nie było
No ładna z dobrego domu, zobaczysz jak jej tata z tymi swoimi kumplami złodziejami którzy co wybory sie podlizują nas wydupczą.. Sęk w tym że od początku to śmierdziało i tylko osoby łatwowierne dają się zmanipulować ta taka gadkę... Ważniejsze jest co ta panna ma w głowie a nie z jakiego domu jest. Nie chciałbym takiego teścia i teściowej, a nawet takiej zony, wolalbym zostac do konca zycia koniobijcą onanistą jezeli nie byłoby innego wyboru

Gość gość
Mega prymitywne.

Gość Raczej prawdziwe
nie każdy chce się pchać w fałsz za cenę przeciętnej żony

Gość gość
To co zrobi jej tata z kolesiami nie ma najmniejszego znaczenia na rynku materialnym dla jego córki. Umówmy się: to jest inna liga. Dla Ciebie może nie mieć znaczenia z jakiego dziewczyna jest domu: bo sam nie jesteś z takiego. Facet z jej kasty może ożenić się z pokojówką tylko w telenoweli. Life.

Gość gość
POsrańce zejdźcie z tematów rodziny prezdydenta albo złożę zawiadomienie o oczernianiu tutaj!! 😠

Gość gość
Przynajmniej jedna laska na poziomie. Wy k***** dawalybysvie na lewo i prawo nawet psu z ulicy. Co to znaczy ze ma male libido? Moze po prostu ma zasady, w przeciwienstwie do Was? Wlasnie dlatego w polsce zawsze bedzie zle, bo tu tylko o kopulacji sie mysli zamiast robic cos moze procentowac w przyszlosci, np ksztalcic sie, pracowac. Jedna z druga siedzi na forum w internecie i marzy zeby prze rznal ja jakis *****cz

Gość gość
Facet z jej kasty może ożenić się z pokojówką tylko w telenoweli. Life. Buhaha ponioslo tu kolege

Gość gość
Zlozylem doniesienie o pomowienia corki prezydenta. Prosze moda o uwage przez godzine.

Gość gość
10.34 Ni ośmieszaj się. Tyle ile tu napisano na temat obecnie urzedujacego prezydenta, to ja nigdzie nie widziałam. A ty to o oczernianiu córki elekta??? A donoś sobie, do pana Ziobry z tym idź, on w tym obeznany za poprzednich rządów :D

Gość gość
zalosna dziewuszka :o niech sobie trzyma dziewictwo az do usranej smierci ale po jakiego uja biegnie z tym do mediow??

Gość gość
Głupia tak samo jak ojciec

Gość gość
Nie było takiej wypowiedzi.Temat prowo na celu oczernic, osmieszyc piękna Kinge :)

Gość gość
Bardzo madrze powiedziala. Wreszcie jakas kobieta z klasa. Nie k****.

Gość jestem założycielem tematu
nikogo nie oczerniam, zwolennicy partii PiS przestańcie, oskarżać kogoś o pomówienia i wspieranie partii PO.. Ledwo się tu pojawiają tacy ludzie a już z nastawieniam " walecznym" myśląc że to polityczna prowokacja :classic_cool::D:D..

Gość gość
Kobieta z klasą..... Jest dużo kobiet z klasą prowadzą swoje życie według swoich zasad i jakoś jeszcze nie widziałem/ nie słyszalem by któraś mówiła o tym na konferencji prasowej :(... Żal patrzeć na zakłamaną scene polityczną... By coś zmienić w Polsce nie trzeba nowych twarzy ze starych partii tylko zupełnie nowych ludzi a starych zwolnić :classic_cool: juz nakradli wystarczająco i trzymaja kase na zagranicznych kontach . Prezydent Duda niczego nie zmieni, oby tylko nie było gorzej, bo śmiesznie i żenująco będzie na 100%.

o matko, jak ona musi się śmiać z żałości jak czyta takie tematy:D myśli sobie: co za debile na tym forum i onany, czy to możliwe, że tatełe został prezydentem akurat takich ludzi?:O

Gość gość
kobieta z klasą? :o błagam Cię. Dla mnie ktoś kto mówi o swoich intymnych sprawach publicznie nie ma za grosz klasy :o

Gość EEEEEEEEEELlllleeeeee
Każda kobieta kłamie :classic_cool:

Gość gość
A tatełowi tej pani chodzi tylko o odbębnienie kadencyji i emeryturka jest :classic_cool: a wy szaraczki zapiertalajcie tyle ile się okaże, że musicie zapiertalać :P

Gość gość
Gdzie i kiedy ona coś takiego powiedziała?

Gość gość
wiem ze Duda uprawia seks analny

Gość gość
Teraz to modne na świecie.Nawet kluby zakładają,chłopaki też.Nie wiedziałam,że taka światowa.Może u nas też założy bo u mnie słabo trochę z angielskim.