Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często uprawiacie cyberseks?

Polecane posty

Gość gość

Ja od mniej więcej roku mam dwóch wirtualnych kochanków, z którymi regularnie robię 'to' przez internet. Przyznam, że nie wyobrażam sobie już teraz zrezygnować z pikantnych telefonów i kamerek. Strasznie mnie to kręci.

Gość gość
gdzie ich poznałas ? jak to robicie ?

Gość gość
Będziesz się tak bawic, az Ci się znudzi. Tylko uważaj, żeby się w tym nie pogubić. To tylko zabawa i nic więcej.

w ogole, to jest koszmarnie nudne. nie mozna sie przytulic, pocalowac, obcja... nie szkoda wam czasu na takie bzdety. ostatnio tez widzialem grafike z fajnym opisem ze 98% kobiet piszac "hahahaha" ma kamienna mine... ;)

Gość Xgość
Ma jakaś pani ochote. Chętnie nawiąże wirtualną znajomość.

Gość gość
Wirtualne znajomości bywaja bardzo podniecajace, niestety faceci za szybko się zakochują i tak konczy się zabawa.

Gość gość
Zakochują albo i nie.Bardziej jest tak, że szybko się nudzą.Ogólnie to wykorzystają jak ścierkę i wypierdolą :O

Gość Madelline
Wirtualnie można się zauroczyć to fakt ale dotyczy to zarówno mężczyzn jak i kobiet.

co ty gadasz, to jest tak nudne ze nie sposob sie zakochac. ja wirtualnie napewno bym sie nie zakochal. wez sobie wyobraz, siedzisz z kompem zamiast siedziec z drugim czlowiekiem. dla mnie to 1 % emicji z reala i to tylko w przypadku gdy obok leci dobry film...;)

Gość gość
Przecież można najpierw na cyber a potem jak będzie ok to można w realu się spotkać ;)

Gość Xgość
Jest tu chętna pani na wirtualną znajomość? Masz ochote napisz na @ kawasaki3c@onet.pl

Gość gość
Zauroczyć?Trzeba być przy tym chyba szczeniakiem,albo pragnąć tak przeraźliwie bliskości drugiej osoby.Umiejętność składania literek w całość to stosunkowo za mało.

Gość gość
Z płytkim facetem nie nawiazalabym takiej relacji. Facet żeby był dla mnie podniecający, to musi mieć ciekawa osobowość.

Gość gość
Gość 13:19 mylisz się,można się zauroczyc właśnie w tych literkach ;-)

Gość gość
Widzę zbereźnik,że podobnie to widzisz.:-)Co nie znaczy,że nie można sobie w sieci apetytu na późniejszy realny finał podkręcić.

Gość gość
Ale wcale się nie mylę.Należysz po prostu albo do jednej,albo do drugiej wymienionej przeze mnie grupy.:-)

Gość gość
Taka znajomość to nie tylko klikanie, ale i rozmowy na skype, smsy, telefony, czasem spotkanie.

Gość gość
To miałam na myśli. Na początku pobawić się przez kamerki a potem się umówić i sprawdzić czy w realu tez tak dobrze jest ;)

no tak, przeciez to oczywiste, bede przez tydzien rozczajal dziewczyne z neta, zamiast pobawic sie z kobieta ktora widze ze jest sliczna, po 3 minutach widze tez czy jest inteligentna, a po kolejnych 20 czy jest dobrze wychowana. wszystko dostajesz w przeciagu 30 minut... same plusy reala wzgledem internetu...

Od zauroczenia do zakochania jest bardzo daleka droga. Nie mylmy pojęć.

Gość gość
To powiedz gdzie można spotkać takiego faceta jak Ty ;) ( zbereznik)

Gość gość
Zbereznik, jak Ty lubisz takie co oddaja Ci się po pol godziny to po co tu siedzisz? Real czeka i wszystkie wyrylane na wszystkie strony z Twojej okolicy. Uwazaj bo to chodzące skupiska grzybic, chorob wenerycznych i wirusow. Zreszta pewnie za pozno Cie ostrzegam :o

Gość gość
Zimny, z Toba to nawet ja bym się skusila :)

Gość gość
Jestem facetem i popiszę na mailu z kobietą lub facetem o moich fantazjach.

ale dlaczego sprowadzasz wszystko do lozka od razu. ja mowie o tym ze w przeciagu 30 minut jestes wstanie ocenic jaka jest druga osoba na bardzo wielu poziomach. widzisz jej mowe ciala, czy jest zadowolona, czy sie tremuje, czy jest otwarta czy zamknieta... w necie nie masz nic oprocz literek. dla mnie to wazne bo staram sie byc dobrym obserwatorem i wiele moge powiedziec o ludziach po samej tylko postawie (czy sie pochylaja, czy przestepuja z nogi na noge itp itd)...

Gość gość
Ja tez chętnie popiszę o fantazjach, jestem kobietą ;-)

Gość gość
Masz racje Zbereznik, zbyt pochopnie Cie oceniłam. Wybacz 👄

Gość gość
Dokładnie zbereźnik.W sieci łatwiej jest łyknąć czyjąś atrakcyjność,bo skoro się w niej szukać zaczyna-to już musi być bardzo źle w życiu.Dużo znajomości umiera już w momencie gdy chce się zdjęcie,czy skype.To jest odpowiedź na fałsz i iluzję,na którą tylu naiwnych się nabiera.