Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vis_a_vis 1980

Obsesyjne fantazjowanie

Polecane posty

Gość vis_a_vis 1980

Jestem kobietą w połowie drogi między 30tką a 40-stką. Nie wiem kiedy, nie wiem jak ale zaczęłam ostatnio dosyć intensywnie fantazjować. Wcześniej wiodłam dosyć standardowe życie seksualne i chyba nigdy nie zdradzę swojego męża - za dużo mogę stracić. Dlatego fantazje realizuję w czasie masturbacji, niestety zaczyna mnie to lekko przerażać, ponieważ to masturbacja zaczyna kierować moim życiem. Potrafię dojść w pracy, w samochodzie, czy w domu jak mąż z dziećmi idzie sklepu. Zastanawiam się, czy to jednak z czasem mija???

Gość gość
leczyć się polecam.

Gość gość
Mi tez się zaczelo tak jak Tobie w wieku 35 lat, teraz mam 40 i wydaje mi się, ze jestem zboczona coraz bardziej. Ponoc teraz mamy okazje poczuc to co czuja nastoletni chłopcy ;) Nie maja lekko :P

Gość gość
Z czego ma się leczyć to ty się lecz. Ja się bzykam prawie co dziennie a i tak robię sobie dobrze średnio trzy razy dziennie.

Gość gość
A może jest chętna pani na wirtuala. Masz ochote napisz na @ kawasaki3c@onet.pl

Gość gość
Chyba to jest taki wiek jestem facetem i mam tak samo mysle ze u każdego seks robi sie troche nudny i uciekamy w świat fantazji. W naturze tez samica szuka silnego samca. Moze popiszemy na priv?

Gość gość
Jak masz ochotę sobie zrobić dobrze nie wiem czym sie przejmujesz to normalne