Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja i nauczyciel

Polecane posty

Gość gość

mam 17 lat, w piatek mialam ostatni dzien szkoly, od dwoch lat troche podoba mi sie nauczyciel od zajec z kina, i zawsze wydawalo mi sie ze ja jemu tez, oczywiscie bez przesady... W kazdym razie ostatniego dnia podeszlam do niego i podziekowalam mu za dwa lata bo za tydzien pisze mature i juz sie raczej nie spotkamy, wtedy on powiedzial: pokaz mi jeszcze raz swoj piekny usmiech I mialam wrazenie ze chce mnie przytulic, troche mnie to zaskoczylo wiec sie odsunelam , troche teraz zaluje... ;p . Po ostatnim dniu poszlismy ze znajomymi sie napic, i kiedy wrocilam do domu zaprosilam go na facebooku.... Polubil z 15 moich zdjec (w tym kilka w kostiumie) rano ja polubilam jego zdjecie profilowe . A pozniej napisal do mnie pytajac jak tam nauka itp... Hmmm co myslicie? Podobam mu sie? Juz nie jestem jego uczennica a za 2 tyg mam 18 lat :p

Gość gość
za tydzień piszesz maturę? Oo jesteś podróżniczką w czasie?

Gość gość
haha, powodzenia na maturze. Ile on ma lat?

Gość gość
Matury są na początku maja a nie czerwca, podróżniczka w czasie wymyśla historyjki że niby ktoś się nią interesuje

Gość gość
Podrozniczka w czasie bardzo bym chciala byc ale niestety nie jestem, pisze francuska mature ktora zaczyna sie 8 czerwca ;) naprawde nie potrzebuje sobie wymyslac takich historii

Gość gość
Ma 35 lat, wiem ze roznica jest spora, ale u mnie to w sumie normalne ;)

Gość gość
8 czerwca nie ma matur z fracuskiego.

Gość gość
glupia peezdo z 17:48, nie chodzi o mature z francuskiego, tylko francuski rodzaj matury- laska pewnie chodzi do liceum francuskiego jestes kretynka, serio

Gość gość
Ale jesteś niewychowana. Wstyd

Gość gość
Prowokator lub Pravik24, to moja odpowiedź

Gość gość
Tak chodzi o francuska mature a nie mature z jezyka francuskiego :) bez nerwow

Gość gość
Zapewne podobasz mu się, może masz twarz anioła, nietypową urodę, może masz piękny uśmiech, jesteś jak piękny obraz..... Ja tez lubię min. np popatrzeć na małe dziewczynki, bo wyobrażam sobie, że będą z nich piękne kobiety. Przyglądam się też starszym kobietom i wyobrażam sobie jakie były piękne za młodu, ale nie mam żadnych wyobrażeń seksualnych i nie planuje układać sobie życia. Po prostu ludzie lubią patrzeć na piękno. Ty spotkałas kogoś kto tylko uśmiechnął się i polubił kilka zdjęć i już myślisz, że to miłość? Dlaczego chwalisz się zdjęciami w stroju? Chyba jesteś coś mało dowartościowana.

Gość gość
Po pierwsze, czy ja mowie cos o milosci? Po drugie, to, ze kiedy wyjezdzam na wakacje i mam ladne zdjecia w kostiumie i wkladam je na fejsa, nie znaczy ze jestem niedowartosciowana. Po trzecie, tak mam piekny usmiech, i mimo ze wiele osob mi to mowi, to to ze moj nauczyciel lubi moje zdjecia i do mnie pisze moze oznaczac ze mu sie podobam w jakims stopniu (nie, nie ze jest we mnie zakochany) ;)