Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Internet w Niemczech Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Wyjezdzam do pracy i tam gdzie bede nie bedzie internetu co najlepiej kupic zeby miec internet w laptopie i komorce ?

Gość gość
Niektórzy na Lebarę będą cię namawiać. Moim zdaniem lepiej ALDI Talk kupić, masz 150 MB za 4 Euro. Jak jesteś pazerna, 5 Giga za 14.99. Chyba najfajniejsza opcja, jak wyjeżdżasz na trochę.

Gość gość
wyjezdzam na 3 miesiace nie jestem pazerna wole wydac juz wiecej i miec na dluzej neta. a gdzie sie kupuje te 5 giga ?

Gość gość
Lebary nie polecam do internetu , tylko i wylacznie do dzwonienia- bardzo tanie rozmowy. poza tym internet z lebary jest bardzo drogi 3 gb-19,99eu. Najtaniej wychodzi aldi talk (sieć eplus) tak jak ktoś wyżej napisał za 5 gb 14,99eu, jak będziesz podłączać do laptopa to wiadomo,że będzie więcej ciągnął. Mi np 5 gb starcza na około 2 tygodnie, a nie oglądam żadnych filmików, nie gadam na skypie.

Gość gość
To lepiej w telefonie korzystac z internetu niz z laptopa ? i gdzie to sie kupuje ? mozna kupic juz w Polsce ?

jak na laptopa to aldi najlepszy, jak na komórkę to lycamobile ma dobrą ofertę, w aldi zamawia się pakiet,. ja zawsze w PL mężowi zamawiam pakiet za 14,99 5giga i to jest na 30dni,

Gość gość
aha dziekuje ;) a gdzie pani dokladnie zamawia z jakiejs strony internetowej czy gdzies indziej? :)

Gość gość
idziesz do Aldika w niemczech i prosisz o Aldi Talk Starter-set. Później aktywujesz np. przez stronę i to musisz zrobić np. z komputera. Możesz z polskiego SMS-em przesyłasz numer telefonu i numer SIM karty. Jak ci brakuje pieniędzy, to kupujesz doładowania (Aufladung) w kasie w Aldiku.

Gość gość
pokopałam. Przesyłasz smsem numer telefonu i numer karty komuś w polsce, kto ma internet i on ze strony www może ci tą kartę aktywować. Poszukaj w guglu Aldi Talk (wejdź na aldi nord albo sud) tam masz trochę, niestety po niemiecku.